BLACK WEEKEND - SPAR MIN. 25% PÅ ALT
Se alle tilbud her

Murad Hydration AHA/BHA Exfoliating Cleanser 200 ml.

Om produktet

  • Exfolierende ansigtsrens
  • Med anti-age effekt
  • Udglatter huden
  • Fjerner olier og snavs
  • Bekæmper døde hudceller
  • Indeholder jojoba-perler
Spar 30%

Special Price 27998

Normalpris i "butikkerne" 40000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 13,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EXFOLIERENDE ANTI-AGE ANSIGTSRENS

AHA/BHA Exfoliating Cleanser fra Murad Hydration er en exfolierende ansigtsrens med dobbeltvirkende effekt, der giver en ren og frisk fornemmelse. Ansigtsrensen exfolierer og renser skånsomt huden, så den efterlades med en forbedret og opstrammet struktur. Hydration serien bekæmper fine linjer samt rynker og er særligt velegnet til hudtyper, der viser tegn på genetisk ældning.

AHA/BHA Exfoliating Cleanser indeholder salicylsyre, mælkesyre og glykolsyre, der fjerner ophobning af døde hudceller og bekæmper tilstoppede porer. Anti-age ansigtsrensen får sine exfolierende egenskaber fra små jojoba-perler, der nænsomt polerer, skrubber og udglatter huden samt øger optagelsen af fugt.

FOR EN UNGDOMMELIG GLØD

Ønsker du blød og glat hud, der stråler af sundhed, er AHA/BHA Exfoliating Cleanser fra Murad Hydration perfekt til dig. Den dobbeltvirkende ansigtsrens exfolierer og renser din hud på én og samme tid, så din hud får et synligt yngre look.

Fugt huden og massér AHA/BHA Exfoliating Cleanser fra Murad Hydration ind i huden med opadgående cirkelbevægelser. Skyl efter med lunkent vand, og dup huden tør. Vi anbefaler, at du bruger ansigtsrensen 1-2 gange om ugen. For det bedste resultatet afsluttes processen med skintonic og ansigtscreme.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Murad
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Murad Hydration AHA/BHA Exfoliating Cleanser 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.