Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer 30 ml.

Om produktet

  • Anti-age serum
  • Mindsker rynker
  • Opstrammer huden
  • Virker øjeblikkeligt
  • Øger cellefornyelsen
  • Reducerer fine linjer

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 10%

Special Price 117000

Normalpris i "butikkerne" 130000

Optjen 58,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ANTI-AGE SERUM

Intensive Wrinkle Reducer fra Murad Age Reform er et anti-age serum, der øjeblikkeligt mindsker rynker og fine linjer i ansigtet. Serummet plejer huden, så den udglattes og får en mere ungdommelig glød. Age Reform serien er særligt velegnet til hudtyper, der viser tegn på genetisk ældning.

Intensive Wrinkle Reducer bygger på det patenterede Durian Cell Reform-kompleks, der kombinerer durian-ekstrakt med glycolsyre for at øge cellefornyelsen. Resultater fra kliniske tests viser, at serummet synligt mindsker rynker og forbedrer hudens elasticitet samt tone. Hyaluroniske mikrosfærer sørger desuden for, at huden hydreres over længere tid, og at smilerynker reduceres.

FOR SPÆNDSTIG OG GLAT HUD

Ønsker du at komme rynker til livs, er Intensive Wrinkle Reducer perfekt til dig. Serummet virker øjeblikkeligt, og de fine linjer i dit ansigt vil synligt reduceres. Med det intensive serum fra Murad Age Reform efterlades din hud med en skinnende smuk tone.

Start med at anvende en ansigtsrens og skintonic for at klargøre din hud. Påfør derefter Intensive Wrinkle Reducer fra Murad Age Reform i ansigtet og på halsen. Serummet skal ikke skylles af efterfølgende. For et perfekt resultat anbefaler vi, at du efterfølgende bruger en ansigtscreme. Du kan desuden med fordel anvende serummet sammen med Murad Intensive Wrinkle Reducer For Eyes.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Murad
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer 30 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.