Murad Environmental Shield Essential-C Toner 180 ml.

Om produktet

  • Effektiv skintonic
  • Genoprettende
  • Anti-age effekt
  • Til skadet hud
  • Udtoner pigmentfejl
Spar 10%

Special Price 27900

Normalpris i "butikkerne" 31000

(Fra 23870 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 13,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPRETTENDE SKINTONIC

Essential-C Toner fra Murad Environmental Shield er en anti-age skintonic, der plejer huden i dybden samt hjælper den med bedre at kunne absorbere fugt fra en efterfølgende ansigtscreme. Tonicen reducerer effektivt synligheden af pigmentforandringer, en uens hudtone og strukturer med fine linjer. Environmental Shield serien er særlig velegnet til hud, der viser tegn på miljøbetinget ældning.

Essential-C Toner er beriget med troldnød-ekstrakt, der minimerer synligheden af porer for en glat og fejlfri hudstruktur. Derudover er skintonicen smækfyldt med A-, C- og E-vitaminer, der fremmer hudens naturlige kollagenproduktion og beskytter imod miljømæssige påvirkninger.

FOR SUND OG REN HUD

Ønsker du at beskytte din hud imod ældning, er Essential-C Toner fra Murad Environmental Shield det perfekte valg for dig. Den effektive skintonic genopbygger din hud i dybden, så du efterlades med et sundt og velplejet look.

Hæld en lille mængde Murad Essential-C Toner på en vatrondel. Påfør skintonicen på nyrenset hud i ansigtet og på halsen. Vi anbefaler, at du anvender Essential-C Cleanser inden, og afslutter med Essential-C Daily Renewal Complex for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Murad
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Murad Environmental Shield Essential-C Toner 180 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.