Murad Environmental Shield Intensive-C Radiance Peel 50 ml.

Om produktet

  • Effektiv peeling
  • Genoprettende
  • Anti-age effekt
  • Til skadet hud
  • Fri for parabener
  • Fornyet glød
Spar 10%

Special Price 54000

Normalpris i "butikkerne" 60000

(Fra 46200 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 27,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPRETTENDE PEELING

Intensive-C Radiance Peel fra Murad Environmental Shield er en anti-age peeling, der genskaber hudens klarhed. Peelingen forbedrer effektivt hudens struktur ved at reducere synligheden af pigmentforandringer og fine linjer. Environmental Shield serien er særlig velegnet til hud, der viser tegn på miljøbetinget ældning.

Essential-C Radiance Peel er smækfyldt med C-vitamin og figen-ekstrakt, der udtoner fejl i huden samt beskytter imod miljømæssige påvirkninger. Derudover indeholder peelingen myrtel-ekstrakt, der fremmer hudens naturlige kollagenproduktion for en smuk og ungdommelig glød. Essential-C Radiance Peel er desuden fri for parabener.

FOR EN SMUK GLØD

Ønsker du at genoprette gløden i din hud, er Intensive-C Radiance Peel fra Murad Environmental Shield det perfekte valg for dig. Den effektive peeling genopbygger din hud i dybden, så du efterlades med et sundt og velplejet look.

Massér en passende mængde Murad Intensive-C Radiance Peel ind i huden. Anvend peelingen i et jævnt lag i ansigtet, på halsen og på brystet. Der kan forekomme en let prikkende fornemmelse. Lad masken sidde i op til 10 minutter, hvorefter den renses af med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender peelingen 1-2 gange om ugen og efterfølgende bruger en fugtgivende creme.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Murad
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Murad Environmental Shield Intensive-C Radiance Peel 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.