Spar min. 25% på (næsten) alt hudpleje - SHOP HER

Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment 250 ml.

Om produktet

  • Effektiv skælshampoo
  • Fedtede og tørre skæl
  • Skaber sund balance
  • Intens pleje og fugt
  • Parabene og sulfatfri

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 30%

Special Price 12075

Normalpris i "butikkerne" 17400

Optjen 6,00 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Beskrivelse

Detaljer

SULFATFRI SKÆLSHAMPOO

Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment er en plejende skælshampoo, der er specielt designet til at fjerne både fedtede og tørre skæl fra hovedbunden. Shampooen tilfører masser af pleje og fugt, så hovedbunden kommer tilbage i naturlige balance. Shampoo No. 1 renser skånsomt håret, hvilket gør det velegnet til hverdagsbrug, og den kan anvendes både som en skælkur og som en forebyggende behandling.

Shampoo No. 1 Dandruff Treatment er beriget med Piroctone Olamine – en virkningsfuld ingrediens, der aktivt bekæmper skæl i hovedbunden. Derudover indeholder shampooen castor-olie og grapefrugt-ekstrakt, der renser og plejer en tør hovedbund med sit høje indhold af antioxidanter. På trods af shampooens skæleffekt dufter den skønt som en normal shampoo. Shampoo No. 1 beskytter desuden hårfarven, og så er den fri for parabener og sulfater.

FOR EN HOVEDBUND I BALANCE

Døjer du med skæl, kløe og irritation i hovedbunden, er Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment det rigtige valg for dig. Den skånsomme shampoo behandler og forebygger hovedbundsproblemer, så din hovedbund kommer tilbage i en sund balance.

Neccin er en tokomponent shampoo, hvilket vil sige, at den skal vendes rundt et par gange inden hvert brug, så de plejende ingredienser blandes med de skælbekæmpende. Påfør derefter Shampoo No. 1 Dandruff Treatment i vådt hår. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 2-3 minutter. Skyl derefter håret med rigeligt varmt vand. Hvis du føler, at Shampoo No. 1 giver for meget pleje, kan du med fordel skifte mellem den og Neccin Shampoo No. 2, der er mere afrensende og mindre plejende.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Neccin
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik