Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment 250 ml.

Om produktet

  • Effektiv skælshampoo
  • Fedtede og tørre skæl
  • Skaber sund balance
  • Intens pleje og fugt
  • Parabene og sulfatfri
Spar 28%

Special Price 12075

Normalpris i "butikkerne" 16800

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SULFATFRI SKÆLSHAMPOO

Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment er en plejende skælshampoo, der er specielt designet til at fjerne både fedtede og tørre skæl fra hovedbunden. Shampooen tilfører masser af pleje og fugt, så hovedbunden kommer tilbage i naturlige balance. Shampoo No. 1 renser skånsomt håret, hvilket gør det velegnet til hverdagsbrug, og den kan anvendes både som en skælkur og som en forebyggende behandling.

Shampoo No. 1 Dandruff Treatment er beriget med Piroctone Olamine – en virkningsfuld ingrediens, der aktivt bekæmper skæl i hovedbunden. Derudover indeholder shampooen castor-olie og grapefrugt-ekstrakt, der renser og plejer en tør hovedbund med sit høje indhold af antioxidanter. På trods af shampooens skæleffekt dufter den skønt som en normal shampoo. Shampoo No. 1 beskytter desuden hårfarven, og så er den fri for parabener og sulfater.

FOR EN HOVEDBUND I BALANCE

Døjer du med skæl, kløe og irritation i hovedbunden, er Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment det rigtige valg for dig. Den skånsomme shampoo behandler og forebygger hovedbundsproblemer, så din hovedbund kommer tilbage i en sund balance.

Neccin er en tokomponent shampoo, hvilket vil sige, at den skal vendes rundt et par gange inden hvert brug, så de plejende ingredienser blandes med de skælbekæmpende. Påfør derefter Shampoo No. 1 Dandruff Treatment i vådt hår. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 2-3 minutter. Skyl derefter håret med rigeligt varmt vand. Hvis du føler, at Shampoo No. 1 giver for meget pleje, kan du med fordel skifte mellem den og Neccin Shampoo No. 2, der er mere afrensende og mindre plejende.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Neccin
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.