Neccin Shampoo No.2 Dandruff Protector 250 ml.

Om produktet

  • Mild skælshampoo
  • Til lettere skælformer
  • Skaber sund balance
  • Vægtløs pleje og fugt
  • Parabene og sulfatfri
Spar 10%

Special Price 12775

Normalpris i "butikkerne" 14200

(Fra 11218 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SULFATFRI OG MILD SKÆLSHAMPOO

Neccin Shampoo No. 2 Dandruff Protector er en mild skælshampoo, der er specielt designet til at fjerne lettere former for skæl fra hovedbunden. Shampooen tilfører letvægts pleje, så hovedbunden kommer tilbage i naturlige balance. Shampooen er til mindre hår- og hovedbundsproblemer som f.eks tør hovedbund og børnearp eller som opfølgning til Neccin Shampoo No. 1.

Shampoo No. 2 Dandruff Protector er beriget med Piroctone Olamine – en virkningsfuld ingrediens, der aktivt bekæmper skæl i hovedbunden. Derudover indeholder shampooen castor-olie og grapefrugt-ekstrakt, der renser og plejer en tør hovedbund med sit høje indhold af antioxidanter. På trods af shampooens skæleffekt dufter den skønt som en normal shampoo. Shampoo No. 2 beskytter desuden hårfarven, og så er den fri for parabener og sulfater.

FOR EN HOVEDBUND I BALANCE

Døjer du med lettere former for skæl, kløe og irritation i hovedbunden, er Neccin Shampoo No. 2 Dandruff Protector det rigtige valg for dig. Den særlig milde shampoo behandler og forebygger hovedbundsproblemer, så din hovedbund kommer tilbage i en sund balance.

Neccin er en tokomponent shampoo, hvilket vil sige, at den skal vendes rundt et par gange inden hvert brug, så de plejende ingredienser blandes med de skælbekæmpende. Påfør derefter Shampoo No. 2 Dandruff Protector i vådt hår. Massér shampooen grundigt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 2-3 minutter. Skyl derefter håret med rigeligt varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Neccin
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Neccin Shampoo No.2 Dandruff Protector 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.