Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Cream 6110 (2,4 g)

Om produktet

  • Luksuriøs øjenskygge
  • Bagt mineral formel
  • Høj farveintensitet
  • Farveintensitet der er let at opbygge
  • Let at blende
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 16,00 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

MINERAL ØJENSKYGGE MED HØJ FARVEINTENSITET
Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Cream 6110 (2,4 g) er den perfekte øjenskygge til at skabe en smuk øjenmakeup, der både kan være naturlig til et dagslook eller mere intenst til et nattelook.

Gør det let at skabe en smuk øjenmakeup med Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow, som er en øjenskygge, der ikke bare føles luksuriøs mod huden, men også blender sømløst for et professionelt resultat.

Skab en smuk øjenmakeup med denne øjenskygge, som er formuleret med en bagt mineral formel, hvis farveintensitet er let at opbygge, og som let kan kombineres med de andre øjenskygger fra Nilens Jord.

VÆRD AT VIDE OM NILENS JORD BAKED MINERAL EYESHADOW 
Denne øjenskygge kan let bruges, som en smuk base over hele dit øjenlåg eller brug den flotte farve til at lyse din indre krog af øjet op.

Nyd den smukke farve af denne øjenskygge, som kommer i farven Cream 6110, som er en smuk lys beige med en smuk mat finish.

ANVENDELSE
Hvis du ønsker at forkæle dig selv med en smuk øjenskygge, der er let at blende til perfektion og hvis farveintensitet er let at opbygge, er denne øjenskygge det perfekte match til dig.

Skab en smuk øjenmakeup ved at påfører denne øjenskygge med en af Nilens Jord mange varianter af Eyeshadow pensler. Blend let øjenskyggen ud med for eksempel Nilens Jord blending brush.

Opnå en mere dramatisk farve med at fugte din pensel med Nilens Jord Priming & Setting Mist, der samler pigmenterne, og hjælper med at intensiverer øjenskyggens farve.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Mica, Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Isocetyl Stearoyl Stearate, Silica, Diisopropyl Sebacate, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Aluminum Hydroxide, Triethoxycaprylylsilane, Xanthan Gum, Tropolone, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Baked Mineral Eyeshadow Cream 6110 (2,4 g)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik