Nilens Jord Black Diamond Angle Eye Shadow Brush 126

Om produktet

  • Skrå øjenskyggepensel
  • Præcis påføring
  • Nem at anvende
  • Håndlavet
  • Allergivenligesyntetiske hår

Få en mail når varen kommer på lager igen

8500
Optjen 4,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Skrå øjenskyggepensel

Black Diamond Angle Eye Shadow Brush fra Nilens Jord er en fladskrå penselder er specielt udformet til mere præcis påføring af øjenskygge. Øjenskyggepenslen gør det nemt og enkelt at lægge en defineret øjenmakeup.

Nilens Jord Black Diamond Angle Eye Shadow Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Øjenskyggepenslen er lille og fast med blødeallergivenligesyntetiske hårder muliggør en goddefineret påføring og placering af øjenskyggen. Den nøjagtige øjenskyggepensel er velegnet til øjenskygger med et højt indhold af mineraler. Øjenskyggepenslen er en del af Nilens Jords eksklusive “Black Diamond Collection”-seriehvor der er kræset for design med sten-detaljerkvalitet og funktionalitet i særklasse.

For en fejlfri påføring

Ønsker du fejlfri påføring af din øjenskygge er Black Diamond Angle Eye Shadow Brush fra Nilens Jord det rette valg for dig. Den håndlavede børste giver dig mulighed for at få et skøntøjenmakeup-resultat.

Påfør din valgte øjenskygge med Black Diamond Angle Eye Shadow Brush og fordel langs kanten af øjet. Tilbage er der kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Black Diamond Angle Eye Shadow Brush 126

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.