25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Nilens Jord Black Diamond Blush Brush 106

Om produktet

  • Skrå blushbørste
  • Opsamler let produkt
  • Præcis påføring
  • Håndlavet
  • Allergivenlige, syntetiske hår

Få en mail når varen kommer på lager igen

Optjen 7,25 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Levering: 2-3 dage

Optjen loyalitetspoint

Levering: 2-3 dage

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Skrå blushbørste

Black Diamond Blush Brush fra Nilens Jord er en blød børste med skrå form, der er ideel til at lægge en perfekt blush - både creme- og pudderform. Børsten gør det nemt og enkelt, med lange hår i et vinklet børstehoved at lægge en smuk makeup.

Nilens Jord Black Diamond Blush Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Børsten har særligt bløde, allergivenlige, syntetiske fibre, som giver en skøn påføring. Børsten opsamler let produktet uden at det forsvinder. Makeupbørsten er en del af Nilens Jords eksklusive “Black Diamond Collection”-serie, hvor der er kræset for design med sten-detaljer, kvalitet og funktionalitet i særklasse.

For en fejlfri påføring

Ønsker du fejlfri påføring er Black Diamond Blush Brush fra Nilens Jord det rette valg for dig. Den håndlavede børste gør det muligt at opnå et flot og defineret makeup-resultat.

Påfør din blush med Black Diamond Blush Brush og fordel produktet på kindbenene. Din nye børste bør altid vaskes inden brug. Tilbage er der kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Black Diamond Blush Brush 106

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik