Nilens Jord Browliner 206 Dark Brown 1.2 g.

Om produktet

  • Blød øjenbrynsblyant
  • Mørkebrun
  • Tilhørende skråpensel
  • Definerer brynene
  • Fri for parabener og parfume
  • Fri for animalske ingredienser
  • AllergyCertified
9900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Blød øjenbrynsblyant

Browliner Dark Brown fra Nilens Jord er en unik, blød øjenbrynsblyant, der nemt former og definerer brynene i en smuk, mørkebrun farve. Øjenbrynsblyanten er let anvendelig med en blød tekstur og form, der giver brynene en naturlig, markeret facon.

Browliner Dark Brown fra Nilens Jord kommer med en tilhørende funktionel skråpensel. Skråpenslen er perfekt til at tone og udjævne farven med efterfølgende, for at give et mere naturligt look med dybde og elegance. Den fine øjenbrynsblyant indeholder ingen parfume, parabener eller animalske ingredienser, samt er mærket med det internationale AllergyCertified, der garanterer allergivenlige produkter.

Bryn med elegance og definition

Ønsker du en naturlig definition af dine øjenbryn, er Browliner Dark Brown fra Nilens Jord det rette valg for dig. Øjenbrynsblyanten udfylder og definerer perfekt dine øjenbryn med dybde og elegance, præcis som du ønsker.

Udfyld og tegn dine bryn op med Browliner Dark Brown for at definere og udfylde brynene. Benyt efterfølgende skråpenslen for at blende farven ud for et mere naturligt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser

Dimethicone, Synthetic Wax, Octyldodecanol, Polybutene, Cetearyl Behenate, Disteardimonium Hectorite, Sorbitan Olivate, Propylene Carbonate, Synthetic Beeswax, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77499, CI 77491, CI 77492, CI 77510.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Browliner 206 Dark Brown 1.2 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.