Nilens Jord Cleansing Foam 428 150 ml.

Om produktet

  • Mild renseskum
  • Renser huden for snavs
  • Fjerner makeup
  • Tilfører fugt og pleje
  • Fri for parfume
  • AllergyCertified

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 20%

Special Price 15200

Normalpris i "butikkerne" 19000

Optjen 7,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mild renseskum til ansigtet

Cleansing Foam fra Nilens Jord er en mild renseskumder effektivt renser ansigtet fri for snavsurenheder og makeup. Renseskummet har en dejlig blød konsistensog plejende ingredienser sørger forat huden ikke tørrer ud efter rens. Huden får en frisk følelse og efterlades renblød og klar til efterfølgende pleje.

Nilens Jord Cleansing Foam er beriget med aktive ingredienser fra hvedeprotein og saccharide isomeratesom plejer og giver huden fugt. Panthenol hydrerer og nærer ved hjælp af sit høje indhold af vitamin B5. Ekstrakt fra C-vitaminrig havtorn giver et effektivt vitaminboost som øger hudens kollagenproduktionreducerer hudirritation samt genopfrisker og lysner huden. Cleansing Foam fra Nilens Jord virker lindrende og beroligende med indhold af kamilletehvor vaskeaktiver fra kokos renser huden. Ekstrakt fra den blågrønne mikroalge spirulina er rig på mineraler og proteinerder trænger dybt ind i huden og plejer samt genopbygger huden. Den fyldige renseskum indeholder ingen parfume eller animalske ingredienserog er desuden mærket med det internationale stempel AllergyCertifiedder betyderat ingredienserne er hud- og allergivenlige.

For ren og velplejet hud

Ønsker du en let måde at rense huden for makeup og snavser Cleansing Foam fra Nilens Jord det perfekte match til dig. Den bløde renseskum fjerner nænsomt de urenhederder sætter sig i ansigtet i løbet af dagenog efterlader huden med en lækker blød følelse og et velplejet look.

Fordel en passende mængde Nilens Jord Cleansing Foam mellem håndfladerne og påfør på fugtig ansigtshud. Undgå øjenområdethvor huden er ekstra sart. Massér godt ind i huden og skyl derefter skummen af med lunkent vand. Renseskummen kan anvendes både morgen og aften. For optimalt resultat anbefaler vi at anvende Nilens Jord Skin Tonic efterfølgende. Slut af med din foretrukne hudpleje.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Cleansing Foam 428 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.