Nilens Jord Cleansing Gel 429 125 ml.

Om produktet

  • Mild rensegel
  • Renser huden for snavs
  • Fjerner makeup
  • Tilfører fugt og pleje
  • Fri for parfume
  • AllergyCertified

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 20%

Special Price 12000

Normalpris i "butikkerne" 15000

Optjen 6,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mild rensegel til ansigtet

Cleansing Gel fra Nilens Jord er en mild gelder nænsomt renser ansigtshuden fri for snavsurenheder og makeup. Den lækre gelé masseres ind i fugtig hud og skummer op til en cremetblød skumsom effektivt renser hudenog plejende ingredienser sørger forat huden ikke tørrer ud efter rens. Huden får en frisk følelse og efterlades renblød og klar til efterfølgende pleje.

Nilens Jord Cleansing Gel tilfører huden en masse fugt og pleje efter rens med aktive ingredienser fra bl.a. saccharide isomerate og abrikoskerneolieder giver næring og forbedrer hudens tekstur. Rensegelen er beriget med arganolieder indeholder essentielle fedtsyrer og vitamin Eog som nærerreparererbeskytter og fugter huden. Ekstrakt fra den blågrønne mikroalge spirulina er rig på mineraler og proteinerder trænger dybt ind i huden og plejer samt genopbygger huden. Den blide rensegel indeholder ingen parfume eller animalske ingredienserog er desuden mærket med det internationale stempel AllergyCertifiedder betyderat ingredienserne er hud- og allergivenlige.

For ren og velplejet hud

Ønsker du at rense din hud og samtidig tilføre fugt og plejeer Cleansing Gel fra Nilens Jord et oplagt valg for dig. Den cremede rensegel fjerner blidt de urenhederder sætter sig i ansigtet i løbet af dagenog efterlader huden med en lækker blød følelse og et velplejet look.

Fordel en passende mængde Nilens Jord Cleansing Gel på den fugtige ansigtshud. Undgå øjenområdethvor huden er ekstra sart. Massér godt ind i huden til gelen skummer op og skyl derefter skummen af med lunkent vand. Rensegelen kan anvendes både morgen og aften. For optimalt resultat anbefaler vi at anvende Nilens Jord Skin Tonic efterfølgende. Slut af med din foretrukne hudpleje.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Cleansing Gel 429 125 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.