Nilens Jord Eye Shadow Palette 641 Earth 4 g.

Om produktet

  • Øjenskyggepalette
  • Indeholder 5 øjenskygger
  • Smukke jordfarver
  • Både shimmer og matte
  • Parfumefri
  • Duo-applikator medfølger

Få en mail når varen kommer på lager igen

27500
Optjen 6,85 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Øjenskyggepalette med fem farver

Eye Shadow Palette Earth fra Nilens Jord er en palette med fem øjenskygger i skønne farver og harmoniske tonerder matcher hinanden. Paletten er i tidløse jordfarver med beige og brune nuancerog indeholder både shimmer og matte øjenskygger. Farverne varierer mellem lyse og dybe tonersom gør det let at skabe det perfekte look fra naturligt og diskret til glamourøst og intenst.

Nilens Jord Eye Shadow Palette Earth er bl.a. beriget med ædelsten og mineralerder giver øjenskyggerne en cremetsilkeblød og behagelig følelse på huden og er let at arbejde med. Den bløde formel sørger forat tonerne let blendes sammen uden at drysse. Eye Shadow Palette Earth fra Nilens Jord indeholder ingen parfume eller animalske ingredienser. Øjenskyggerne kommer i et fint etui og der medfølger en praktisk duo-applikator.

For en skøn øjenmakeup

Ønsker du et fuldendt look med smukke øjneer Eye Shadow Palette Earth fra Nilens Jord det perfekte valg for dig. Med de fem skønne øjenskygger kan du skabe lige præcis det lookdu drømmer om. Den fine farveskala fremhæver dine øjne med et flot farveresultatder holder hele dagen uden at drysse.

Vælg den ønskede tone fra Nilens Jord Eye Shadow Palette Earth og påfør på øjenlåget dérhvor du ønsker farve. Tonerne kan bruges aleneeller du kan med fordel bruge dem sammen og skabe et unikt look. Læg f.eks. en mørk øjenskygge yderstog vælg en lys tone til den inderste øjenkrog for at skabe et tone-i-tone look. Byg op gradvisttil det ønskede resultat er opnåetog ton farverne godt ud. Vi anbefaler at bruge en eye primer inden øjenskyggen for maksimal holdbarhed.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Eye Shadow Palette 641 Earth 4 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.