Nilens Jord Eyeliner Pencil 791 Grey 1.41 g.

Om produktet

  • Mørkegrå eyelinerblyant
  • Blød konsistens
  • Kan tones ud
  • Nem at påføre
  • Fri for parfume
  • Fri for animalske ingredienser
9000
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mørkegrå eyelinerblyant

Eyeliner Pencil Grey fra Nilens Jord er en mørkegrå eyelinerblyant, der er perfekt til at skabe smukt markerede øjne og fuldende makeuppen. Denne eyeliner har en lækker, blød konsistens, der er super let at arbejde med og opbygge forskellige udtryk med streger i varierende tykkelse.

Nilens Jord Eyeliner Pencil Grey har en blød blyantspids, alle kan arbejde med, da den sikrer en nem og ensartet påføring. Eyelinerens konsistens er tilpas fast til at lave en skarp streg og samtidig blød nok til at opnå et mere soft look ved at tone stregen ud med eksempelvis en pensel med spids skumapplikator. Eyeliner Pencil Grey fra Nilens Jord indeholder ikke parfume og er fri for animalske ingredienser.

For flotte, definerede øjne

Drømmer du om smukke, indrammede øjne, er Nilens Jord Eyeliner Pencil Grey det helt rette valg til dig. Den dybe mørkegrå og bløde eyeliner gør det let at skabe lige dét udtryk, du ønsker, og variere det fra naturligt til definerede, intense eller glamourøse øjne. Den koncentrerede pigmentering sørger for en dyb farve, der efterlader dine øjne med en flot indramning.

Påfør Eyeliner Pencil Grey fra Nilens Jord med lette strøg langs den øverste vippekant. Læg stregen så tæt på øjenvippernes rod som muligt, og lav stregen så tynd eller tyk, du ønsker. Ton eyelineren ud med en skumapplikator, hvis et mere råt look ønskes. Eyelineren kan også lægges på den våde kant langs de nederste øjenvipper, hvis du ønsker at ramme hele øjet ind. Anvend Nilens Jord Eyeliner Pencil Grey sammen med mascara, hvis du ønsker endnu mere definerede øjne.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser

CI 77007, CI 77891, CI 77499, CI 77491, CI 77742, CI 77492, C10-18 Triglyceride, Hydrogenated Vegetable Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Rhus Succedanea Cera, Talc, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Eyeliner Pencil 791 Grey 1.41 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.