BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Nilens Jord Glide-On Eyeliner 175 Warm Grey

Om produktet

  • Mørkegrå eyelinerblyant
  • Skal ikke spidses
  • Blød tekstur
  • Let at påføre
  • Fri for parabener og parfume
  • Fri for animalske ingredienser
  • AllergyCertified
9900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mørkegrå eyelinerblyant

Glide-On Eyeliner Warm Grey fra Nilens Jord er en blød, mørkegrå eyelinerblyant, der øjeblikkeligt rammer øjnene smukt ind med fine, varme grå linjer. Eyelinerblyanten har en stift, der kan skrues op og ned, så den ikke skal spidses og er let at have med på farten. Med sin høje pigmentering giver Glide-On Eyeliner Warm Grey fra Nilens Jord en rig mørkegrå farve, der let skaber et defineret look. Eyelinerblyanten, der kan bruges af alle, er hud- og allergivenlig og derfor særligt ideel til allergikeren eller dig, der gerne vil minimere risikoen for at udvikle allergi og få gener på sigt.

Nilens Jord Glide-On Eyeliner Warm Grey har en lækker, silkeblød tekstur, der er nem at arbejde med og giver et fejlfrit resultat. Som navnet antyder, glider eyelinerblyanten let og elegant hen over øjenlåget takket være den bløde formel, der også sikrer en intens farve. Glide-On Eyeliner Warm Grey fra danske Nilens Jord indeholder ingen parabener, parfume eller animalske ingredienser, og er desuden mærket med det internationale stempel AllergyCertified, der betyder, at ingredienserne er hud- og allergivenlige.

For smukke, markante øjne

Ønsker du at fremhæve dine øjne med en smuk markering, er Glide-On Eyeliner Warm Grey fra Nilens Jord et oplagt valg for dig. Med den smarte drejefunktion er denne eyeliner altid spidset og dermed let at have med i tasken, hvis du ønsker at friske dit look op i løbet af dagen. Nilens Jord Glide-On Eyeliner Warm Grey er super let at bruge selv for nybegynderen, der gerne vil have et smukt look uden besvær. Denne bløde eyeliner sikrer en præcis påføring, så dine øjne efterlades med en elegant indramning.

Drej Glide-On Eyeliner Warm Grey fra Nilens Jord i bunden, så stiften skrues op. Påfør eyelineren langs den øvre vippekant, ved at lægge stregen så tæt på vippernes rod som muligt. Lav stregen så bred, du ønsker. Påfør eyelineren langs de nederste vipper på den våde kant, hvis du ønsker at ramme hele øjet ind med et mere dramatisk udtryk. Afslut eventuel looket med mascara for endnu mere definition.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser

Pentaerythrityl Tetraisostearate, Synthetic Wax, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate‑2, Mica, Synthetic Beeswax, Hydrogenated Polycyclopentadiene, Ricinus Communis Seed Oil, Isododecane, Phenoxyethanol, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Tin Oxide, CI 77499, CI 77891, CI 77492, CI 77491.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Glide-On Eyeliner 175 Warm Grey

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.