Nilens Jord Mineral Foundation Compact 592 Fawn 9 g.

Om produktet

  • Mineralfoundation
  • Fast pudderform
  • Til en medium hudtone
  • Giver naturlig glød
  • Fri for parabener og parfume
  • Fri for animalske ingredienser
  • AllergyCertified
28900
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 14,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Kompakt mineralfoundation

Mineral Foundation Compact Fawn fra Nilens Jord er en mineralfoundation i fast pudderform, der giver en perfekt naturlig makeup-base med en jævn, ensartet hudtone. Denne mineralfoundation blendes let ind i huden og efterlader huden fejlfri med et smukt usminket look og en dejlig glød. Mineral Foundation Compact Fawn fra danske Nilens Jord er med sin allergivenlige formel særligt god til sensitiv eller sart hud, men kan anvendes til alle hudtyper. Farven Fawn matcher bedst en medium hudtone.

Nilens Jord Mineral Foundation Compact Fawn er beriget med et højt indhold af naturlige mineraler, der fordeler sig flot og naturligt på huden. Blandt mineralerne i den unikke formel findes de knuste halvædelsten topaz og quartz, der arbejder intensivt med hudens naturlige balance og efterlader huden med en fantastisk naturlig, sund glød. Den kompakte mineralfoundation indeholder ingen parabener, parfume eller animalske ingredienser, og er desuden mærket med det internationale stempel AllergyCertified, der betyder, at ingredienserne er hud- og allergivenlige.

For et smukt, naturligt look

Drømmer du om den ideelle naturlige makeup-base, der efterlader huden smuk og ensartet, er Mineral Foundation Compact Fawn fra Nilens Jord det rette valg for dig. Den luksuriøse mineralfoundation smelter ind i huden og udtoner din hudtone, så du skaber det perfekte fundament for resten af din makeup.

Påfør Mineral Foundation Compact Fawn fra Nilens Jord med den medfølgende kosmetiksvamp eller en Nilens Jord kabukibørste, der er specielt designet til at knuse pudderets mineraler for et fejlfrit finish. Påfør den fine mineralfoundation med cirklende bevægelser, så mineralerne arbejder sig godt ind i huden og lægger sig naturligt. Fokusér på T-zonen og arbejd dig udefter til resten af ansigtet eller de områder, hvor du ønsker dækning. Start med et tyndt lag og byg på til du opnår den ønskede dækning.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser

Mica, Caprylic/Capric Triglyceride, Zea Mays Starch, Zinc Stearate, Zinc Oxide, Capryloyl Glycine, Undecylenoyl Glycine, Quartz, Topaz, CI 77163, CI 77492, CI 77491, CI 77499,
CI 77742.

Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Mineral Foundation Compact 592 Fawn 9 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.