BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Nilens Jord Mono Eyeshadow 601 Matt Beige 1.3 g.

Om produktet

  • Matterende øjenskygge
  • Beigefarvet
  • Enkel at blende
  • Let at anvende
  • Fri for parabener og parfume
  • Fri for animalske ingredienser
  • AllergyCertified

Få en mail når varen kommer på lager igen

14500
Optjen 3,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mat, beigefarvet øjenskygge

Mono Eyeshadow Matt Beige fra Nilens Jord er en beigefarvet, mat øjenskygge, som giver en smuk farve til øjnene. Øjenskyggen er let anvendelig, blender nemt sammen med andre farver og gør det enkelt at skabe præcis det look, der ønskes.

Nilens Jord Mono Eyeshadow Matt Beige er højt pigmenteret og indeholder silica, der sørger for et matterende look. Øjenskyggen lægger sig jævnt og uden at klumpe. Desuden indeholder øjenskyggen ingen parabener, parfumer eller animalske ingredienser, samt er mærket med det internationale stempel AllergyCertified, der betyder, at ingredienserne er hud- og allergivenlige.

For smukke, definerede øjne

Ønsker du smukke, definerede øjne, er Mono Eyeshadow Matt Beige fra Nilens Jord det rette valg for dig. Den matterende øjenskygge fremhæver dine øjne med et flot farveresultat, der holder hele dagen igennem.

Brug Mono Eyeshadow Matt Beige med en kosmetikpensel og påfør øjenskyggen på øjenlåget der, hvor du ønsker farve. Byg med fordel øjenskyggen stille op ved at placere en smule øjenskygge ad gangen og intensiver gradvist, indtil det ønskede resultat opnås. Benyt en fugtig applikator for en mere klar og intens øjenskyggefarve. For at maksimere holdbarheden på farven, er det en god idé at gøre brug af eye primer, før du påfører øjenskyggen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser

Ingredients: Talc, Mica, Polymethyl Methacrylate, Silica, Dimethicone, Triethoxycaprylylsilane, Diisostearyl Malate, Hexyl Laurate, Caprylyl Glycol, Zinc Stearate, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Mono Eyeshadow 601 Matt Beige 1.3 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.