BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Nilens Jord Mono Eyeshadow 617 Metallic Sand 1.6 g.

Om produktet

  • Sandfarvet øjenskygge
  • Metallisk og glitrende
  • Enkel at blende
  • Nem at anvende
  • Fri for parabener og parfume
  • Fri for animalske ingredienser
  • AllergyCertified
14500
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 3,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Sandfarvet glimmer øjenskygge

Mono Eyeshadow Metallic Sand fra Nilens Jord er en sandfarvet øjenskygge med glitrende og metallisk finish, der giver en smuk farve til øjnene. Øjenskyggen er let anvendelig, blender nemt sammen med andre farver og gør det enkelt at skabe præcis det look, der ønskes.

Nilens Jord Mono Eyeshadow Metallic Sand er højt pigmenteret, har en smuk shimmer-effekt og lægger sig jævnt og uden at klumpe. Desuden indeholder øjenskyggen ingen parabener, parfumer eller animalske ingredienser, samt er mærket med det internationale stempel AllergyCertified, der betyder, at ingredienserne er hud- og allergivenlige.

For smukke, definerede øjne

Ønsker du smukke, definerede øjne, er Mono Eyeshadow Metallic Sand fra Nilens Jord det rette valg for dig. Den funklende øjenskygge fremhæver dine øjne med et flot farveresultat, der holder hele dagen igennem.

Brug Mono Eyeshadow Metallic Sand med en kosmetikpensel og påfør øjenskyggen på øjenlåget der, hvor du ønsker farve. Byg med fordel øjenskyggen stille op ved at placere en smule øjenskygge ad gangen og intensiver gradvist, indtil det ønskede resultat opnås. Benyt en fugtig applikator for en mere klar og intens øjenskyggefarve. For at maksimere holdbarheden på farven, er det en god idé at gøre brug af eye primer, før du påfører øjenskyggen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser

Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Talc, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Hexylene Glycol, Magnesium Myristate, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite, CI 77891, CI 77491, CI 77510.

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Mono Eyeshadow 617 Metallic Sand 1.6 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.