Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

Nilens Jord Nail File Glass 199

Om produktet

  • Skånsom neglefil i glas
  • Filer og former neglene
  • For den ønskede negleform og længde
  • Minimerer flossede negle
  • Nem at anvende
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,25 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Skånsom neglefil

Nail File Glass fra Nilens Jord er en skånsom neglefil, der gør det nemt at file og forme neglene til den ønskede form. Neglefilen er nænsom mod sarte, tynde negle og efterlader neglene smukke med et velplejet look. Nail File Glass fra Nilens Jord er let at anvende.

Nilens Jord Nail File Glass er udført i glas, som nænsomt sliber neglene. Med en glasfil undgås flossede negle, og der behøves ikke tænkes på, hvilken retning neglene files. Nail File Glass fra Nilens Jord har et stilrent design og ligger ergonomisk godt i hånden.

For smukke negle

Ønsker du smukke, velformede negle, Nilens Jord Nail File Glass det perfekte match til dig. Med den praktiske neglefil i glas kan du uden besvær file og forme dine negle til perfektion i netop dén form, du ønsker, uden at ødelægge neglenes fine struktur.

Fil forsigtigt dine negle til den ønskede form ved at føre Nilens Jord Nail File Glass over neglespidserne. Når neglefilen begynder at blive sløv, kan du skylle den under rindende vand. Tilbage er kun at nyde det velplejede og smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Nail File Glass 199

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.