BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Nilens Jord Nail Polish 622 Lavender 11 ml.

Om produktet

  • Holdbar neglelak
  • Smuk lavendel farve
  • Bred pensel
  • Nem at påføre
  • Fri for parfume

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 20%

Special Price 8800

Normalpris i "butikkerne" 11000

Optjen 2,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Lavendelfarvet neglelak

Nail Polish Lavender fra Nilens Jord er en neglelak med lang holdbarhed og en rigtig god dækkeevne. Neglelakken har en bred penselder gør det let at påføre og fordele lakken i et jævnt lagså neglene efterlades med en flotensartet finish. Resultatet er stærkesmukke negleder holder længe. Neglelakken har en lavendellyslilla farve og er den perfekte accessory til et fuldendt look.

Nilens Jord Nail Polish Lavender er baseret på en blød formel med maksimal holdbarhedder samtidig sikrer lakken en effektiv dækning og sørger forat farven fordeles let på neglene. Neglelakken indeholder ikke parfume og er fri for animalske ingredienser.

For smukke negle

Ønsker du elegante negle i en smuklyslilla farveer Nail Polish Lavender fra Nilens Jord det ideelle valg for dig. Med den holdbare neglelak får du hurtigt stærke og modstandsdygtige negle med et fejlfrit lookder holder i lang tid uden at krakelere eller skalle af.

Afrens neglene med en neglelakfjerner inden påføring af neglelakken for at få det bedste resultat. Ryst Nail Polish Lavender fra Nilens Jord inden brug og påfør lakken i tynde lag. Vi anbefalerat du anvender en basecoat under neglelakkenog slutter af med en topcoat ovenpå neglelakken for at forlænge holdbarheden samt forsegle og styrke neglelakken.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Nail Polish 622 Lavender 11 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.