SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Nilens Jord Nail Polish 6602 Storm 11 ml.

Om produktet

  • Holdbar neglelak
  • Støvet lyseblå farve
  • Bred pensel
  • Nem at påføre
  • Fri for parfume

Få en mail når varen kommer på lager igen

11000
Optjen 2,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Douce blå neglelak

Nail Polish Storm fra Nilens Jord er en neglelak med lang holdbarhed og en rigtig god dækkeevne. Neglelakken har en bred pensel, der gør det let at påføre og fordele lakken i et jævnt lag, så neglene efterlades med en flot, ensartet finish. Resultatet er stærke, smukke negle, der holder længe. Neglelakken har en smuk støvet lyseblå farve med gråblå undertoner og let perlemorsskær, og er den perfekte accessory til et fuldendt look.

Nilens Jord Nail Polish Storm er baseret på en blød formel med maksimal holdbarhed, der samtidig sikrer lakken en effektiv dækning og sørger for, at farven fordeles let på neglene. Neglelakken indeholder ikke parfume og er fri for animalske ingredienser.

For smukke negle

Ønsker du elegante negle i en afdæmpet blå farve, er Nail Polish Storm fra Nilens Jord det ideelle valg for dig. Med den holdbare neglelak får du hurtigt stærke og modstandsdygtige negle med et fejlfrit look, der holder i lang tid uden at krakelere eller skalle af.

Afrens neglene med en neglelakfjerner inden påføring af neglelakken for at få det bedste resultat. Ryst Nail Polish Storm fra Nilens Jord inden brug og påfør lakken i tynde lag. Vi anbefaler, at du anvender en basecoat under neglelakken, og slutter af med en topcoat ovenpå neglelakken for at forlænge holdbarheden samt forsegle og styrke neglelakken.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, n-Butyl Alcohol, Etocrylene, Diacetone Alcohol, Mica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Phosphoric Acid, Polyvinyl Butyral, Tin Oxide, CI 77891, CI 77499, CI 77742, CI 77510, CI 15850, CI 19140

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Nail Polish 6602 Storm 11 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.