Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Nilens Jord Pure Collection Angled Brush 884

Om produktet

  • Øjenskyggepensel med skrå snit
  • Til øjenskygge, eyeliner og bryn
  • Præcis påføring
  • Syntetiske hår
  • Håndlavet
  • Skaft i asketræ
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,00 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Skrå øjenskyggepensel

Pure Collection Angled Brush fra Nilens Jord er en flad og skrå pensel, der er specielt udformet til mere præcis påføring af øjenskygge, eyeliner eller brynprodukt. Penslen gør det nemt og enkelt at lægge en defineret øjenmakeup og skabe de små, præcise detaljer, der fuldender et look.

Nilens Jord Pure Collection Angled Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Makeuppenslen har syntetiske hår, der er håndklippet for at give den helt rette finish og gøre det enkelt at skabe skarpe, præcise linjer på grund af dens skrå og spidse snit. Angled Brush er lille og fast med bløde hår, der muliggør en god, defineret påføring. Angled Brush er en del af serien Pure Collection fra Nilens Jord med makeupbørster, hvor kvalitet og innovation er nøgleord og der er kræset for design og detaljer. Alle seriens børster og pensler er udformet med et skaft i smukt asketræ, der ligger stabilt i hånden uden at glide og giver et eksklusivt look.

For en smuk øjenmakeup

Ønsker du en nøjagtig påføring af øjenskygge, er Pure Collection Angled Brush fra Nilens Jord det helt rette valg for dig. Den håndlavede pensel giver dig mulighed for at få en skarp, præcis definition og skabe lige det smukke look, du drømmer om.

Påfør din foretrukne øjenskygge på Nilens Jord Pure Collection Angled Brush og fordel på øjenlåget, langs vippekanten over og/eller under øjet, eller til at definere dine bryn - alt efter, hvad du ønsker at bruge penslen til. Tilbage er der kun at nyde det flotte resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Pure Collection Angled Brush 884

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik