Spar 25% på Raunsborg – Gå til udvalget

Nilens Jord Pure Collection Blending Brush 885

Om produktet

  • Øjenskyggepensel
  • Ideel til blending af øjenskygge
  • Syntetiske hår
  • Håndlavet
  • Skaft i asketræ
5000
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Øjenskyggepensel til blending

Pure Collection Blending Brush fra Nilens Jord er en blød, let luftig øjenskyggepensel, der er specielt udformet til at påføre og blende øjenskygge. Øjenskyggepenslen gør det nemt og enkelt at lægge en smuk øjenmakeup uden skarpe kanter og tydelige overgange.

Nilens Jord Pure Collection Blending Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Øjenskyggepenslen har syntetiske hår, der er håndklippet for at give den helt rette finish og gøre det let at blende øjenskyggefarver og overgange for et smukt resultat. Blending Brush er en del af serien Pure Collection fra Nilens Jord med makeupbørster, hvor kvalitet og innovation er nøgleord og der er kræset for design og detaljer. Alle seriens børster og pensler er udformet med et skaft i smukt asketræ, der ligger stabilt i hånden uden at glide og giver et eksklusivt look.

For en smuk øjenmakeup

Ønsker du en smuk øjenmakeup uden skarpe overgange i øjenskyggen, er Nilens Jord Pure Collection Blending Brush et musthave for dig. Den håndlavede makeuppensel gør det let at blande farverne smukt, og blende kanter ud for et fejlfrit resultat.

Påfør din valgte øjenskygge med Pure Collection Blending Brush eller en anden øjenskyggeapplikator, og fordel makeuppen jævnt på øjenlåget. Brug herefter din Blending Brush og blend øjenskyggens kanter ud for et blødt og naturligt look.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Pure Collection Blending Brush 885

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.