MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

Nilens Jord Pure Collection Blush Brush 188

Om produktet

  • Skrå blushbørste
  • Håndlavet
  • Syntetiske hår
  • Præcis påføring
  • Skaft i asketræ
  • Applikator til ansigtet
- 30%

Special Price 9799

Normalpris i "butikkerne" 14000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,70 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Skrå blushbørste

Pure Collection Blush Brush fra Nilens Jord er en klassisk blush pensel med skrå form, der er ideel til at lægge en perfekt, naturlig blush. Børsten er blød, og gør det nemt og enkelt, med lange hår i et vinklet børstehoved, at lægge en smuk makeup. Nilens Jord Blush Brush kan anvendes til blush i både creme- og pudderform.

Nilens Jord Pure Collection Blush Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Blushbørsten er lavet med syntetiske hår, som giver en perfekt påføring og gør det let at lægge en fejlfri blush, solpudder eller lignende. Makeupbørsten er en del af serien Pure Collection fra Nilens Jord med makeupbørster, hvor kvalitet og innovation er nøgleord og der er kræset for design og detaljer. Alle seriens børster og pensler er udformet med et skaft i smukt asketræ, der ligger stabilt i hånden uden at glide og giver et eksklusivt look. Derudover er de syntetiske hår på børsterne håndklippet for at give den helt rette finish.

For en fejlfri påføring

Ønsker du fejlfri påføring af din blush, er Pure Collection Blush Brush fra Nilens Jord rette valg for dig. Den håndlavede børste gør det muligt at opnå et flot og defineret makeup-resultat.

Påfør din blush med Pure Collection Blush Brush og fordel produktet på kindbenene til det ønskede resultat opnås. Din nye børste bør altid vaskes inden brug. Tilbage er der kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Pure Collection Blush Brush 188

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik