Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Nilens Jord Pure Collection Precision Brush 189

Om produktet

  • Makeupbørste til præcision
  • Til de små detaljer i looket
  • Syntetiske hår
  • Håndlavet
  • Multi-makeupbørste
  • Skaft i asketræ
  • Applikator til ansigtet

Få en mail når varen kommer på lager igen

Optjen 14,00 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Makeupbørste til præcision

Pure Collection Precision Brush fra Nilens Jord er en lille, rund og blød makeupbørste, der fungerer som multipensel til flere forskellige makeupprodukter. Børsten er særligt designet til at skabe de små, præcise detaljer, der fuldender et look, som fx highlighter eller pudder omrking øjnene.

Nilens Jord Pure Collection Precision Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Den praktiske multi-makeupbørste har syntetiske hår, der er håndklippet for at give den helt rette finish og sikre en præcis påføring af makeup. Makeupbørsten Precision Brush er en del af serien Pure Collection fra Nilens Jord med makeupbørster, hvor kvalitet og innovation er nøgleord og der er kræset for design og detaljer. Alle seriens børster og pensler er udformet med et skaft i smukt asketræ, der ligger stabilt i hånden uden at glide og giver et eksklusivt look.

For en fejlfri påføring

Ønsker du at fremhæve små detaljer med præcision, er Nilens Jord Pure Collection Precision Brush uundværlig til din makeupsamling. Den håndlavede makeupbørste er nem at bruge, så du efterlades med et smukt, detaljeret og defineret resultat.

Påfør din yndlingsmakeup på Nilens Jord Pure Collection Precision Brush, og fordel i ansigtet, som du ønsker. Definér de træk, du ønsker at fremhæve med eksempelvis en highlighter. Din nye børste bør altid vaskes inden brug. Tilbage er der kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Pure Collection Precision Brush 189

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik