MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

Nilens Jord Pure Collection Retractable Brush 181

Om produktet

  • Praktisk makeupbørste
  • Bløde syntetiske hår
  • God til pudder og bronzer
  • I beskyttende hylster
  • Ideel til makeuptasken
  • Præcis påføring
- 30%

Special Price 12248

Normalpris i "butikkerne" 17500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 12,20 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Praktisk makeupbørste

Pure Collection Retractable Brush fra Nilens Jord er en praktisk makeupbørste, der gør det nemt og enkelt at lægge en flot makeup. Makeupbørsten har et blødt, afrundet børstehovede, der bidrager til en præcis påføring samt en god fordeling af makeuppen. Retractable Brush er særligt god til pudder og bronzer, og er nem at have med på farten til genopfriskning af makeuppen.

Nilens Jord Pure Collection Retractable Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Makeupbørsten har syntetiske hår, der er håndklippet for at give den helt rette finish og et smukt ensartet makeup-resultat. Pudderbørsten kommer i et praktisk hylster, der beskytter børsten, når den f.eks. ligger i tasken eller kosmetikpungen. Retractable Brush er en del af serien Pure Collection fra Nilens Jord med en bred serie af makeupbørster, hvor kvalitet og innovation er nøgleord og der er kræset for design og detaljer.

For en fejlfri påføring

Ønsker du en fejlfri påføring af din makeup, er Pure Collection Retractable Brush fra Nilens Jord det helt rette valg til dig. Den smarte makeupbørste er lige til at have med i tasken for løbende genopfriskning, så du får mulighed for at have en smuk makeup hele dagen.

Tag låget af din Pure Collection Retractable Brush og skru let fra bunden, så børsten kommer til syne. Påfør din foretrukne pudder eller lignende på børsten, og fordel nemt i ansigtet med cirkulære bevægelser til det ønskede resultat opnås. Sæt efterfølgende låget tilbage på børsten. Din nye børste bør altid vaskes inden brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Pure Collection Retractable Brush 181

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik