Nilens Jord Pure Collection Small Eye Shadow Brush 880

Om produktet

  • Lille øjenskyggepensel
  • Syntetiske hår
  • Håndlavet
  • Præcis påføring
  • Skaft i asketræ
5000
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Lille øjenskyggepensel

Pure Collection Small Eye Shadow Brush fra Nilens Jord er en alsidig pensel, der er specielt udformet til at påføre øjenskygge. Øjenskyggepenslen har en lille størrelse, der er perfekt til at lægge øjenskygge i øjenkrogen og langs øjenbrynet samt skabe de små detaljer, der fuldender looket. Small Eye Shadow Brush gør det nemt og enkelt at lægge en præcis og intens øjenmakeup.

Nilens Jord Pure Collection Small Eye Shadow Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Øjenskyggepenslen har syntetiske hår, der er håndklippet for at give den helt rette finish og muliggøre en god, defineret påføring af øjenskyggen, så man får mest mulig pigment overført til øjenlåget. Small Eye Shadow Brush er en del af serien Pure Collection fra Nilens Jord med makeupbørster, hvor kvalitet og innovation er nøgleord og der er kræset for design og detaljer. Alle seriens børster og pensler er udformet med et skaft i smukt asketræ, der ligger stabilt i hånden uden at glide og giver et eksklusivt look.

For en fejlfri påføring

Ønsker du fejlfri påføring af din øjenskygge, er Pure Collection Small Eye Shadow Brush fra Nilens Jord det helt rette valg for dig. Den håndlavede børste giver dig mulighed for at få markerede øjne eller et mere naturligt look alt efter, hvad du foretrækker.

Påfør din valgte øjenskygge på Small Eye Shadow Brush og fordel øjenskyggen på øjenlåget til det ønskede resultat opnås. Rengør penslen efter brug. Tilbage er der kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Price Change Reason Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Pure Collection Small Eye Shadow Brush 880

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.