JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

Nilens Jord Pure Collection Sponge Brush 883

Om produktet

  • Øjenskyggeapplikator
  • Blød svamp af skum
  • Håndlavet
  • Præcis påføring
  • Skaft i asketræ
- 25%

Special Price 4499

Normalpris i "butikkerne" 6000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,20 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Øjenskyggeapplikator med skum

Pure Collection Sponge Brush fra Nilens Jord er en skumapplikator med langt skaft til påføring af øjenskygge. Øjenskyggeapplikatoren, hvor hovedet er en blød svamp af skum, er designet til at lægge øjenskygge på hele øjenlåget. Skumhovedet på Nilens Jord Sponge Brush har en lille spids ende, der er særligt god til at skabe de små detaljer som eksempelvis øjenskygge i øjenkrogen eller langs brynet.

Nilens Jord Pure Collection Sponge Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Skumapplikatoren er i høj kvalitet for at give den helt rette finish og påføre øjenskygge med høj dækkeevne. Sponge Brush er en del af serien Pure Collection fra Nilens Jord med makeupbørster, hvor kvalitet og innovation er nøgleord og der er kræset for design og detaljer. Alle seriens børster og pensler er udformet med et skaft i smukt asketræ, der ligger stabilt i hånden uden at glide og giver et eksklusivt look.

For en fejlfri påføring

Ønsker du fejlfri påføring af din øjenskygge, er Pure Collection Sponge Brush fra Nilens Jord det rette valg for dig. Med den håndlavede skumapplikator kan du let skabe alt fra naturlige til intense, dramatiske øjne og opnå lige det look, du drømmer om.

Dup øjenskygge på din Nilens Jord Pure Collection Sponge Brush, og fordel makeuppen på øjenlåget til det ønskede resultat opnås. Rens applikatoren med varmt vand og sæbe, og lad lufttørre. Tilbage er der kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Swatch color Ikke tilgængelig
størrelse 30ml
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Pure Collection Sponge Brush 883

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik