Spar min. 25% på (næsten) alt hudpleje - SHOP HER

Nilens Jord Rose Gold Powder Kabuki Brush 125

Om produktet

  • Blød pudderbørste
  • Opsamler let produkt
  • Præcis påføring
  • Håndlavet
  • Allergivenlige, syntetiske hår

Få en mail når varen kommer på lager igen

Optjen 12,25 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Beskrivelse

Detaljer

Blød kabuki pudderbørste

Rose Gold Kabuki Powder Brush fra Nilens Jord er en rund, fløjlsblød kabukibørste, der er specielt udformet til en perfekt påføring af pudder i ansigtet. Børsten gør det nemt og enkelt med lange, bløde hår at lægge en smuk makeup, og er særligt velegnet til mineralpudder og mineralfoundation, da den er specielt designet til at knuse de små mineraler, så de blendes perfekt ind i huden.

Nilens Jord Rose Gold Kabuki Powder Brush er håndlavet af de bedste materialer og kommer i et stilrent design. Børsten har lange, allergivenlige syntetiske hår, bestående af særligt bløde og tynde microfibre. Dette giver en perfekt påføring af pudder, idet den let opsamler produkt uden at det forsvinder. Børsten er en del af Nilens Jords fine “Rose Gold Collection”-serie med børster, der alle er specielt velegnet til en perfekt ansigtsmakeup.

For en smuk makeup

Ønsker du fejlfri påføring af din pudder er Rose Gold Kabuki Powder Brush fra Nilens Jord det rette valg for dig. Den håndlavede børste, hvor hårene sidder kompakt samlet, giver dig mulighed for at få et skønt, dækkende makeup-resultat.

Påfør din foretrukne pudder eller mineralfoundation med Rose Gold Kabuki Powder Brush og fordel produktet jævnt i ansigtet i cirkulære bevægelser. Din nye børste bør altid vaskes inden brug. Tilbage er der kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Rose Gold Powder Kabuki Brush 125

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik