Nioxin Cleanser Shampoo System 2 300 ml.

Om produktet

  • Shampoo for øget hårvækst
  • Til naturligt, tyndt hår
  • Modvirker hårtab
  • Renser, optimerer og beskytter
  • Tykkere og tættere hårstrå
  • Sund glans
Spar 57%

Special Price 8475

Normalpris i "butikkerne" 19900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Shampoo mod udtyndende hår

Cleanser Shampoo System 2 fra Nioxin er en rensende og nærende shampoo til naturligt hår. Shampooen modvirker begyndende hårtab og forbedrer hovedbundens miljø, så du efterlades med fyldigt og skinnende hår.

Nioxin Cleanser Shampoo System 2 er en del af en hårproduktserie - System 2 -, der indeholder plejende ingredienser. Shampooen renser og styrker hårstrukturen og hovedbunden ved at beskytte håret mod beskadigelse og brud. System 2 serien frigør follikel-tilstoppende sebum, fedtsyrer og frie radikaler, fordi hårstrå blokeres af snavs og usundt miljø omkring hårsækkene. Den effektive shampoo forstærker hår og hår-tæthed, ved at fokusere på hårets fundament - hovedbunden -, idet et sundt hovedbunds miljø understøtter en sund struktur og vækst til håret.

Bekæmp hårtab

Drømmer du om tykkere, sundere og tættere hår, er Cleanser Shampoo System 2 fra Nioxin et absolut musthave for dig. Den fyldegivende shampoo efterlader dit hår mere modstandsdygtigt ved at rense, optimere og beskytte hovedbund og hår.

Fordel en passende mængde Cleanser Shampoo System 2 i vådt hår og massér blidt shampooen ind i hår og hovedbund. Skyl grundigt shampooen ud med vand. Vi anbefaler, at du kombinerer shampooen med de andre produkter i System 2 serien for at opnå det mest optimale resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nioxin
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nioxin Cleanser Shampoo System 2 300 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.