Nivea Gentle Facial Cleansing Wipes 25 stk.

Om produktet

  • Milde renseservietter
  • Til fjernelse af makeup
  • Skånsomme mod huden
  • Tilfører fugt til huden
  • Velegnet til tør og sart hud

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 25%

Special Price 2900

Normalpris i "butikkerne" 3900

Optjen 1,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

MILDE RENSESERVIETTER TIL ANSIGTET

Nivea Gentle Facial Cleansing Wipes er skånsomme renseservietter til ansigtet, der renser huden i dybden samt har en fugtgivende effekt. Servietterne er ideelle til hurtig afrensning af makeup og selv vandfast mascara fjernes effektivt. Huden efterlades med en sund og velplejet finish. Gentle Facial Cleansing Wipes er velegnede til tør og sart hud, men kan anvendes på alle hudtyper.

Nivea Gentle Facial Cleansing Wipes er beriget med naturlig mandelolie, der er rig på essentielle fedtsyrer og har en effektiv blødgørende virkning. Panthenol har et højt indhold af B5-vitamin samt tilfører intens fugt til huden for en smuk hud. Gentle Facial Cleansing Wipes kommer i en praktisk pakke, der let kan lukkes til efter brug for at bevare fugten i renseservietterne.

DEN NEMME VEJ TIL FRISK HUD

Vil du gerne effektivt, men skånsomt, kunne afrense din hud, er Nivea Gentle Facial Cleansing Wipes det ultimative valg for dig. Renseservietterne fjerner hurtigt alle spor af makeup i dit ansigt, og du efterlades med velfugtet hud samt en frisk, sund glød.

Brug renseservietterne ved forsigtigt at tørre ansigt og evt. hals af med servietten. Vi anbefaler, at du holder renseservietten stille på øjenlåget i et øjeblik ved fjernelse af mascara. Derved opløses og fjernes mascaraen bedre, så øjenomgivelserne skånes bedst muligt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nivea
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nivea Gentle Facial Cleansing Wipes 25 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.