HUSK MORS DAG GAVEN: Spar min. 20% på dufte - SHOP HER

NUXE Aquabella Beauty Revealing Moisturising Emulsion 50 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende ansigtscreme
  • Matterer olierede områder
  • For friskere og mere strålende hud
  • Til kombineret hud
  • Fri for parabener
  • Mindsker synligheden af porer
  • Forbedrer hudens sundhed
- 10%

Special Price 20700

Normalpris i "butikkerne" 23000

(Fra 19090 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 10,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Fugtgivende ansigtscreme

Beauty Revealing Moisturising Emulsion fra NUXE Aquabella er en ansigtscreme, der tilfører masser fugt til huden i løbet af dagen/natten. Ansigtscremen forbedrer synligt hudens kvalitet og sundhed samt udglatter ujævnheder i huden og mindsker synligheden af porer i løbet af kun en time. Dag efter dag bliver huden renere, friskere og mere strålende. De olierede områder matteres, mens de tørre områder fugtes. Beauty Revealing Moisturising Emulsion er særligt velegnet til kombineret hud.

Beauty Revealing Moisturising Emulsion er baseret på en frisk og let formel, hvoraf 93,5% af ingredienserne er naturlige. Ansigtscremen er beriget naturlig hyaluronsyre og hvid åkande fra Madagascar, der giver fugt til ansigtet og fastholder vandmolekylerne, som har en specifik effekt på hudens fedtede områder. Dette skyldes åkandens koncentration af tanniner og polyfenoler, der har udrensende egenskaber. Cremen indeholder Mattifying Silica Powder, der matterer olierede områder. Cremen er yderligere beriget med NUXE’s eksklusive Natural Blur Complex med ekstrakt fra havre, grønne linser og brødkarse, der synligt korrigerer og forbedrer hudens kvalitet samt udglatter og forfiner hudens struktur. Ingredienserne reducerer mængden af overskydende sebum og matterer huden, så huden efterlades mere frisk og klar. Cremen har en frisk, feminin og delikat blomsterduft, hvoraf noterne består af topnoter af agurk og citron, hjertenoter af jasmin, vandblomster og neroli samt bundnoter af musk. Beauty Revealing Moisturising Emulsion er desuden fri for parabener.

For en frisk og strålende finish

Ønsker du at gå hver dag i møde med en frisk og strålende finish, er Beauty Revealing Moisturising Emulsion fra NUXE Aquabella det perfekte match for dig. Den effektive ansigtscreme tilfører masser fugt til din hud, mens den matterer dine olierede områder.

Afrens huden med NUXE Aquabella Micro Exfoliating Purifying Gel og NUXE Aquabella Beauty Revealing Essence lotion. Påfør derefter NUXE Aquabella Beauty Revealing Moisturising Emulsion på fugtig hud i ansigtet og på halsen med lette opadgående strøg. Ansigtscremen kan anvendes både morgen og aften.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nuxe
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: NUXE Aquabella Beauty Revealing Moisturising Emulsion 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.