BLACK WEEK TILBUD - SPAR 25-40% - Shop her

NUXE Insta-masque Detoxifying & Glow 50 ml.

Om produktet

  • Glødgivende ansigtsmaske
  • Renser og detoxer huden i dybden
  • Giver masser af glød
  • Fjerner urenheder
  • Resultat efter to min.
  • Duft af cedertræ og bergamotte
Spar 30%

Special Price 12948

Normalpris i "butikkerne" 18500

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Glødgivende ansigtsmaske

Insta-masque Detoxifying & Glow fra NUXE er en effektiv ansigtsmaske, der renser og detoxer huden i dybden og fjerner urenheder. Ansigtsmasken opfrisker huden og efterlader huden velplejet med smuk glød. Masken giver på blot 2 minutter synlige resultater. Insta-masque Detoxifying & Glow er velegnet til alle hudtyper.

Insta-masque Detoxifying & Glow kommer som en sort og blød gel. Ansigtsmasken er beriget med aktivt kul, der renser huden i dybden og reducerer forekomsten af urenheder, mens rosenvand opfrisker huden og tilfører den massevis af glød. Insta-masque Detoxifying & Glow har desuden en frisk og træagtig duft af cedertræ og bergamotte, som giver en afslappende fornemmelse.

For en smuk glød

Ønsker du opfriske din hud, så den stråler af glød, er Insta-masque Detoxifying & Glow fra NUXE det helt rette valg for dig. Den effektive ansigtsmaske renser og detoxer din hud samt fjerner urenheder, så, at du på blot to minutter får smukkere hud med masser af udstråling.

Påfør NUXE Insta-masque Detoxifying & Glow på ren og tør hud, og lad den virke i to minutter. Massér masken ind i huden med cirkulære bevægelser med våde hænder, indtil maskens konsistens bliver til lotion, og skyl derefter med vand. Anvend masken 1-2 gange ugentligt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nuxe
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: NUXE Insta-masque Detoxifying & Glow 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.