BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Olaplex Bond Maintenance Conditioner NO.5 250 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende mirakel-balsam
  • Styrker håret i dybden
  • Hårets kvalitet forbedres
  • Tilfører fugt, pleje og næring
  • Fri for parabener
  • Beskytter imod UV
  • Blødgørende effekt
  • Til alle hårtyper
22900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Genopbyggende mirakel-balsam

Bond Maintenance Conditioner NO.5 fra Olaplex er en styrkende balsam, der genopbygger skadede hårstrå. Hårets kvalitet forbedres synligt, og balsammen reparerer og beskytter håret imod frizz og skader. Bond Maintenance Conditioner NO.5 plejer håret og tilfører fugt og protein. Håret beskyttes imod UV-stråler og efterlades medgørligt, silkeblødt og glansfuldt. Conditioneren er velegnet til alle hårtyper, da kombinationen af ingredienser tilpasser sig efter, hvad håret har behov for.

Bond Maintenance Conditioner NO.5 er beriget med det innovative Olaplex molekyle, der beskytter og genopbygger hårstråene i dybden ved at re-linke svovlbroerne, som dagligt nedbrydes af UV-stråler, frisering mv. Balsammen indeholder et højteknologisk miks af plejende, genopbyggende og fugtighedsgivende ingredienser, heriblandt hvedeproteiner, der nærer, styrker og reparerer håret i dybden, mens avocado- og grapefrugt-olie renser og plejer håret, så det efterlades let håndterbart, blødt og glansfuldt. Glycerin, panthenol og Quaternium-91 fungerer som fugtgivere, ligesom de virker blødgørende og forbedrer hårets tilstand. Bond Maintenance Conditioner NO.5 er desuden vegansk og colorsafe samt fri for parabener, sulfat og gluten.

For stærkt og sundt hår

Drømmer du om sundt og fløjlsblødt hår, er Bond Maintenance Conditioner NO.5 fra Olaplex det helt rette valg for dig. Balsammen plejer og nærer dit hår, imens det genopbygges og repareres i dybden. Resultatet er fornyet liv med en strålende og velplejet finish.

Fordel en passende mængde Olaplex Bond Maintenance Conditioner NO.5 i nyvasket, fugtigt hår - påføres fra hovedbund til spidser. Lad den virke i 3 minutter, og skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du bruger Bond Maintenance Shampoo NO.4 inden din balsam for et optimalt resultat. Suppler med Hair Perfector NO.3 en gang om ugen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Olaplex
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Olaplex Bond Maintenance Conditioner NO.5 250 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.