BESTSELLER BRANDS: Besparelser på 5 bestseller brands - SHOP HER

Olaplex Hair Perfector No.3 100 ml.

Om produktet

  • Genopbyggende hårkur
  • Styrker håret i dybden
  • Synlig forbedring
  • Tilfører fugt og pleje
  • Fri for parabener
  • Anvendes ugentligt
  • Kan anvendes alene
  • Curly Girl godkendt
22900
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPBYGGENDE MIRAKELKUR

Olaplex Hair Perfector No.3 er en styrkende behandling, der genopbygger skadede hårstrå med op til 99%. Hair Perfector No.3 er specielt udviklet til brug imellem farvninger af håret, hvor hårets kvalitet synligt forbedres og ikke bare får en kosmetisk effekt. Håret efterlades silkeblødt og glansfuldt med reduceret krus.

Olaplex Hair Perfector No.3 er beriget med et innovativt molekyle, der beskytter og genopbygger hårstråene i dybden efter kemisk behandling. Hårkuren kan dog sagtens anvendes, selvom håret ikke har været farvet først. Derudover indeholder behandlingen jojoba- og mandelolie, der tilfører intens fugt, imens aloe vera virker blødgørende. Olaplex Hair Perfector No.3 er desuden fri for silikone og parabener.

FOR STÆRKT OG STRÅLENDE HÅR

Drømmer du om sundt og skinnende hår, er Hair Perfector No.3 fra Olaplex det perfekte valg for dig. Den unikke hårkur genopbygger dit hår i dybden, så det fremstår med fornyet liv samt en strålende og velplejet finish.

Skyl dit hår igennem med vand, og tør det let i et håndklæde. Påfør derefter en generøs mængde Olaplex Hair Perfector No.3 i det uvaskede hår, og red det igennem med en kam for at fordele kuren jævnt. Lad behandlingen virke i 10 minutter eller længere, hvorefter du skyller med varmt vand. Afslut med shampoo og balsam. Vi anbefaler, at du anvender Olaplex ugentligt for fantastiske resultater.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Olaplex
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Olaplex Hair Perfector No.3 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.