Ole Henriksen Lets Get Luminous Kit

Om produktet

  • Anti-aging sæt 3 med favoritter
  • Serum, gelécreme og øjencreme
  • Booster huden med fugt og næring
  • For reducerede fine linjer og rynker
  • Rejsestørrelser
  • For blød, glat og frisk hud

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 10%

Special Price 35550

Normalpris i "butikkerne" 39500

(Fra 33575 /stk)
Optjen 17,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Sæt med tre favoritter

Lets Get Luminous Kit fra Ole Henriksen er et anti-aging sæt med tre udvalgte favoritter, der booster huden med fugt og udstråling. Sættet består af Truth Serum (15 ml.), C-Rush Brightening Gel Creme (30 ml.) og Banana Bright Eye Creme (7 ml.). Sættet tilfører massevis af fugt og næring til huden og booster hudens elasticitet. Med sine anti-aging egenskaber efterlades huden med en glat, blød og frisk finish og med reduceret fine linjer og rynker. Produkterne har en lysnende virkning, der giver en ensartet hudtone. Lets Get Luminous Kit er velegnet til alle hudtyper.

Produkterne i Lets Get Luminous Kit er alle beriget med naturlige ingredienser, der tilfører fugt og pleje til huden.
Truth Serum er beriget med vindrue- og appelsin ekstrakt, der har en fugtgivende og genopbyggende effekt samt fremmer kollagen-produktionen i huden. Hybenkerne-strakt virker blødgørende, imens hyaluron effektivt udfylder dybe rynker for en udglattet overflade.
C-Rush Brightening Gel Creme er beriget med vinterrose, der beskytter huden imod forurening samt har en udglattende virkning. Gelécremen indeholder essentielle fedtsyrer, hyaluronsyre og kollagen, der tilfører intens fugt til huden og efterlader huden silkeblød med en strålende glød.
Banana Bright Eye Creme er beriget med C-vitamin, der bekæmper ældningstegn, og med kollagen der booster hudens elasticitet. Øjencremen indeholder jojoba-olie, der tilfører massevis af blødhed og næring til huden.
Lets Get Luminous Kit er desuden fri for parabener, farvestoffer og kunstig parfume.

For et ungdommeligt og velplejet udseende

Drømmer du om fastere og mere frisk hud i ansigtet, er Lets Get Luminous Kit fra Ole Henriksen et musthave for dig. Det skønne anti-aging sæt tilfører masser af fugt og næring til din hud, så du efterlades med en strålende hud og reducerede fine linjer og rynker.

Påfør Ole Henriksen Truth Serum i ansigtet og på halsen med blide opadgående cirkulære bevægelser. Anvend serummet morgen og aften. Påfør C-Rush Brightening Gel Creme på afrenset hud i ansigtet, og massér cremen blidt ind i huden med cirkulære bevægelser, indtil den absorberes. Anvend cremen hver morgen. Påfør en generøs mængde Banana Bright Eye Creme på ren hud omkring øjnene. Massér cremen blidt ind i huden med fingerspidserne, indtil cremen absorberes.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ole Henriksen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ole Henriksen Lets Get Luminous Kit

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.