Spar 30% på Ecooking - Gå til udvalget

Ole Henriksen Transform Power Peel Transforming Peel Facial System 6x4 ml.

Om produktet

  • 3-trins peeling-system
  • Giver ensartet hudtone
  • Reducerer fine linjer
  • 6 behandlinger
  • Fri for parabener
  • Ungdommelig glød
  • Til alle hudtyper

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 10%

Special Price 49050

Normalpris i "butikkerne" 54500

(Fra 46325 /stk)
Optjen 24,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DYBDERENSENDE PEELING-SYSTEM

Ole Henriksen Power Peel Transforming Peel Facial System er en pakke bestående af seks 3-trins behandlinger, der giver en yngre, glat og mere ensartet hudtone. Behandlingen exfolierer blidt huden, så fine linjer reduceres og pigmentfejl nedtones. Derefter peeles huden og afslutningsvis fugtes og beroliges den. Peeling-systemet indeholder Almond Polish Facial Scrub, Transformation Lemon Facial Peel og Chamomile Comfort Mask.

Power Peel er beriget med et unikt AHA-kompleks, der effektivt reducerer fine linjer og rynker for et ungdommeligt look. Honning-, lakrids-, og alge-ekstrakt exfolierer blidt huden og modvirker misfarvninger, mens kamille-ekstrakt og jojoba-olie virker fugtgivende og lindrende på huden, så den efterlades silkeblød, udglattet og velplejet. Hudens tekstur vil forbedres efter bare en enkelt gangs brug. Power Peel indeholder 6 behandlinger og er desuden fri for sulfater og parabener.

GENVIND EN SMUK, NATURLIG GLØD

Ønsker du at udbedre din hudtone, er Power Peel Transforming Peel Facial System fra Ole Henriksen Transform den perfekte løsning for dig. Peeling-systemet retter nemt op på skønhedsfejl i din hud, så du får et mere ensartet resultat med en flot, sund glød.

Trin 1: Først exfolieres og renses huden med en Almond-scrub. Massér produktet ind i huden med blide, cirkulære bevægelser i 1-2 minutter. Undgå at komme i kontakt med den sarte hud omkring øjnene. Skyl efter med varmt vand. Trin 2: Massér Lemon Strip ind i ansigt og hals og under øjnene. Lad masken sidde i 2 minutter, inden du fortsætter til næste trin. Lemon Strip skal ikke skylles af. Trin 3: Afslut med Chamomile Comfort direkte oven på Lemon Strip. Lad ansigtsmasken sidde i 10-15 minutter, hvorefter den skylles af med varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ole Henriksen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ole Henriksen Transform Power Peel Transforming Peel Facial System 6x4 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.