SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner 190 ml.

Om produktet

  • Effektiv toner
  • Reducerer misfarvninger
  • For en ensartet struktur og tone
  • Mindsker fine linjer og rynker
  • Plejer og lindrer huden
- 10%

Special Price 20700

Normalpris i "butikkerne" 23000

(Fra 19550 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÅNSOM TONER

Glow2OH™ Dark Spot Toner fra Ole Henriksen Transform er en effektiv toner til ansigtet, der reducerer mørke misfarvninger, hyperpigmentering, fine linjer og rynker. Toneren efterlader huden med en ensartet struktur og tone, så huden får en mere ungdommelig og smuk finish.

Toneren plejer og lindrer huden. Glow2OH™ Dark Spot Toner er velegnet til alle hudtyper. Glow2OH™ Dark Spot Toner er beriget med kraftfulde AHA’er, herunder glykolsyre og mælkesyre, der mindsker mørke misfarvninger, fine linjer og rynker på 7 dage og efterlader huden med en ensartet struktur og farve.

Toneren indeholder troldnøddevand, der virker sammentrækkende og lysnende på huden, mens ekstrakt fra citron, sukkerrør, lakridsrod, kamille og sandeltræ har en plejende og lindrende effekt.

Glow2OH™ Dark Spot Toner er desuden fri for parabener, farvestoffer og kunstig parfume samt har en frisk citronduft.

FOR EN FEJLFRI HUD

Drømmer du om en ungdommelig hud uden mørke misfarvninger og hyperpigmentering, er Glow2OH™ Dark Spot Toner fra Ole Henriksen Transform et musthave for dig.

Den effektive toner giver dig et AHA-boost, som sikrer dig en jævn hudstruktur og -tone, så du får den hud, du går og drømmer om.

Efter rensning af ansigtet, påføres Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner på en 2/3 fugtet vatrondel, og den føres over den rene hud i ansigtet med lette strøg. Undgå øjenområdet.

Anvend den om aftenen før din yndlings serum og fugtighedscreme.
OBS: Vi anbefaler, at man starter stille op med toneren, indtil ens hud vænner sig til den - eventuelt start med at påføre den hveranden dag.

Det er naturligt, at man i opstarten kan opleve en let prikken ved påføring på grund af dens effektive aktive ingredienser. Vi anbefaler desuden, at der anvendes solcreme om dagen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ole Henriksen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner 190 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.