ONE Dust Volume Booster 33 ml.

Om produktet

  • Volumengivende hårpudder
  • Giver et løft til håret
  • Absorberer olie og fedt
  • Parabenefri
  • Parfumefri
  • Skaber tekstur og fylde
  • Giver en silkemat glans
  • God til anden dagen
Spar 10%

Special Price 10710

Normalpris i "butikkerne" 11900

(Fra 7616 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOLUMENGIVENDE HÅRPUDDER

One Dust Volume Booster er en volumengivende hårpudder, der som den første af sin slags kommer på pumpeform. Det ultra-lette stylingpudder giver håret et løft ved rødderne, hvor det tilfører tekstur, volumen, let hold samt en silkemat finish. One Dust kan bruges i alle hårtyper og længder men er særlig velegnet til fint hår.

One Dust kommer i en helt unik glasflaske med pumpe, der giver en fin forstøvning og gør det nemt at dosere hårpudderet korrekt. Den flotte flaske sikrer, at man ikke spilder hårpudderet, og at pudderet kan påføres præcist der, hvor man ønsker ekstra volumen og støtte. One Dust indeholder desuden Silica, en fedtabsorberende ingrediens, der sørger for, at håret ser nyvasket ud hele dagen. One Dust Volume Booster er fri for parabener og parfume.

ET VOLUMEN-BOOST TIL DIT HÅR

Ønsker du at give dit hår et volumen-boost, der holder hele dagen igennem, er One Dust Volume Booster din ultimative løsning. Det innovative stylingpudder giver øjeblikkeligt dit hår et løft og skaber masser af tekstur og fylde.

Fjern den lille plastikforsegling inden brug af One Dust Volume Booster. Tryk let på pumpen, og spray One Dust i nyvasket, tørt hår. Løft det yderste lag hår, og massér pudderet godt ind i hovedbunden for fylde og volumen, eller anvend hårpudderet i hele håret for en genopfriskning på anden dagen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand ONE
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: ONE Dust Volume Booster 33 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.