Oral-B 3 Way Clean Toothbrush Medium 3-Pack

Om produktet

  • 3 Soft tandbørster
  • Renser skånsomt tænderne
  • Sikrer god mundhygiejne
  • Tilpasser sig tænderne
  • Ergonomisk skaft

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 34%

Special Price 1900

Normalpris i "butikkerne" 2900

Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Soft TANDBØRSTER

3 Way Clean Toothbrush Medium fra Oral-B er en pakke med 3 tandbørster i medium størrelseder gør det nemt at opretholde rene og sunde tænder. Tandbørsterne sikrer en god mundhygiejneog de soft børstehår er super skånsomme mod tandkød og tandhalse. Specielt velegnet til personerder har tendens til at børste for hårdt.

3 Way Clean Toothbrush Soft er produceret med børstehår i flere længderder tilpasser sig tændernes formsåledes at alle tænder børstes optimalt - også de bagerste kindtænder. Tandbørsten har et mediumt stort børstehovedder nemt renser tænderne. Derudover er tandbørsterne udstyret med en tunge- og kindbørsteder effektivt fjerner bakterier. Tandbørstens skaft har desuden et ergonomisk grebder giver god kontrol over tandbørstningen.

FOR EN SKÅNSOM TANDBØRSTNING

Ønsker du rene og sunde tænderer 3 Way Clean Toothbrush Medium fra Oral-B det perfekte valg for dig. De skånsomme tandbørster sikrer dig en god tandbørstningså dine tænder efterlades rene og skinnende.

Børst dine tænder minimum 2 gange om dagen med din Oral-B 3 Way Clean Toothbrush for optimal hygiejne. Hvis det kan lade sig gøreså vent gerne 2 minutter med at drikke noget efter tandbørstningenså tandpastaen har tid til at virke.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Oral-B
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Oral-B 3 Way Clean Toothbrush Medium 3-Pack

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.