Oral-B Pulsonic Slim Replacement Brush Heads

Om produktet

  • 4 tandbørstehoveder
  • Passer til Oral-B Pulsonic el-tandbørster
  • Effektiv rensning
  • God mundhygiejne
  • Fjerner plak
Spar 15%

Special Price 14300

Normalpris i "butikkerne" 16900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

4 TAndbørstehoveder

Pulsonic Slim Replacement Brush Heads fra Oral-B består af 4 udskiftelige tandbørstehoveder, der matcher Oral-B Pulsonic Eltandbørster. Tandbørstehovederne fjerner op til 100% mere plak end en normal tandbørste samt renser tænderne i dybden, så de efterlades skinnende og velplejede.

Pulsonic Slim Replacement Brush Heads er designet i en slank form. Børstehårene er længere i tandbørstens midte for at fjerne plak og pletter, mens tandbørstens ydre hår er korte og mere nænsomme mod tænder og tandkød. Tandbørstehovedets design gør det nemt og enkelt at nå helt i dybden mellem tænderneog følger i øvrigt samme bevægelsesmønster som manuel tandbørstning.

For en god mundhygiejne

Ønsker du ekstra rene og flotte tænder, er Pulsonic Slim Replacement Brush Heads fra Oral-B det rette valg for dig. Med de praktiske tandbørstehoveder behøver du ikke at skifte hele din tandbørste ud for at opnå optimal mundhygiejne, men blot nøjes med at skifte børstehovedet.

Sæt Oral-B Pulsonic Slim Replacement Brush Heads på din elektriske Oral-B Pulsonic Slim tandbørste, og kassér det gamle børstehoved. Børst tænderne. Skift tandbørstehovedet ud ca. hver 3. måned.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Oral-B
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Oral-B Pulsonic Slim Replacement Brush Heads

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.