Oral-B Replacement Brush Heads

Om produktet

  • 5 tandbørstehoveder
  • Til elektrisk tandbørste
  • Fjerner op til 100% mere plak
  • Effektiv rensning
  • God mundhygiejne

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 36%

Special Price 13375

Normalpris i "butikkerne" 20900

Optjen 6,65 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

5 INNOVATIVE TANDBØRSTEHOVEDER

Precision Clean Replacement Brush Heads fra Oral-B består af 5 tandbørstehoveder, der matcher elektriske tandbørster fra Oral-B. De 5 børstehoveder har et innovativt design, der sikrer den højeste kvalitet og funktionalitet. Tandbørstehovederne fjerner op til 100% mere plak end en normal tandbørste samt renser tænderne i dybden, så de efterlades skinnende og velplejede.

Precision Clean Replacement Brush Heads er designet med en innovativ form, der gør det muligt at nå helt i dybden mellem tænderne. Derudover sikrer Oral-B’s innovative 3D system op til 48.000 bevægelser i minuttet. Når tandbørstehovedets børstehår mister farven, er det på tide at udskifte hovedet. NB! Precision Clean Replacement Brush Heads matcher alle Oral-B elektriske tandbørster med undtagelse af Oral-B Sonic Toothbrush.

FOR GOD MUNDHYGIEJNE

Ønsker du ekstra rene og flotte tænder, er Precision Clean Replacement Brush Heads fra Oral-B det perfekte valg for dig. Med de praktiske tandbørstehoveder behøver du ikke at skifte hele din tandbørste ud for at opnå optimal mundhygiejne, men blot nøjes med at skifte børstehovedet.

Sæt Oral-B Precision Clean Replacement Brush Heads på din elektriske tandbørste, og kassér det gamle børstehoved. Børst tænderne. Skift tandbørstehovedet ud ca. hver 3. måned.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Oral-B
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Oral-B Replacement Brush Heads

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.