MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

Oral-B Satin Dental Floss Mint

Om produktet

  • Forfriskende tandtråd
  • Renser skånsomt tænderne
  • Sikrer god mundhygiejne
  • Satinlignende tekstur
  • Frisk smag af mint
- 34%

Special Price 1900

Normalpris i "butikkerne" 2900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

FORFRISKENDE TANDTRÅD

Satin Dental Floss Mint fra Oral-B er en æske tandtråd, der øjeblikkeligt sikrer god mundhygiejne. Tandtråden renser skånsomt tænderne samt udsender et boost af friskhed, når den rammer tænderne. Satin Dental Floss Mint har en forfriskende smag af mint.

Satin Dental Floss Mint har en satinlignende tekstur, der er ideel til regelmæssig brug af tandtråd. Derudover har tandtråden en glat og oval overflade, der giver et behageligt greb om tandtråden samt gør det nemt at føre tråden ned imellem tænderne - selv når tandtråden er våd. Tandtråden er produceret i et modstandsdygtigt materiale, der modvirker at tråden knækker.

FOR GOD MUNDHYGIEJNE

Ønsker du at modvirke huller i dine tænder, er Satin Dental Floss Mint fra Oral-B uden tvivl et musthave for dig. Tandtråden sørger for at opretholde rene og fine tænder samt sikrer dig en god mundhygiejne.

Vi anbefaler, at du anvender Oral-B Satin Dental Floss Mint dagligt for at holde dine tænder og dit tandkød sundt. Tag et passende stykke tandtråd fra æsken, og før det ned imellem alle tænderne på skift for at fjerne skidt, madrester og plak.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Oral-B
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Oral-B Satin Dental Floss Mint

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik