Oral-B Star Wars Stages Toothpaste 75 ml.

Om produktet

  • Børnetandpasta
  • Star Wars motiver
  • Skånsom rensning
  • Beskytter emaljen
  • Fri for parabener
  • Skøn smag af bær

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 34%

Special Price 1900

Normalpris i "butikkerne" 2900

Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

STAR WARS TANDPASTA TIL BØRN

Star Wars Stages Toothpaste Berry Bubble fra Oral-B er en børnetandpastader gør det sjovt at børste tænder. Tandpastaen renser skånsomt tændernestyrker emaljen samt beskytter mod huller. Tandpastaen kan anvendes af børn fra 6 år og yngre.

Oral-B Star Wars Stages Toothpaste er designet med de populære Star Wars figurer. Tandpastaen indeholder fluorder beskytter tænderne mod caries. Derudover indeholder tandpastaen silica - et naturligt mineralder virker styrkende og plejende på både tænder og tandkød. Frozen-tandpastaen er desuden fri for parabener og sukkerog den har en skøn og sød smag af bær.

DINE BØRN VIL ELSKE DEN

Ønsker du en effektiv og velsmagende tandpasta til dine børner Star Wars Stages Toothpaste Berry Bubble fra Oral-B det perfekte valg for dig. Den milde tandpasta sikrer dine børn rene og beskyttede tænderog er de vilde med Star Wars filmenevil tandpastaen uden tvivl blive et hit!

Børst dine børns tænder minimum 2 gange om dagen med Oral-B Star Wars Stages Toothpaste for optimal hygiejne. Anvend en mængde tandpasta svarende til størrelsen på en ært. Hvis det kan lade sig gøreså vent gerne 2 minutter med at drikke noget efter tandbørstningenså fluoren har tid til at virke.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Oral-B
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Oral-B Star Wars Stages Toothpaste 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.