OSMO Extreme Volume Conditioner 1000 ml.

Om produktet

  • Volumengivende balsam
  • Tilfører fugt og glans
  • Styrker svækkede områder
  • Forebygger spaltede spidser
  • Fri for parabener
Spar 10%

Special Price 22400

Normalpris i "butikkerne" 24900

(Fra 14940 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VOLUMENGIVENDE BALSAM

Extreme Volume Conditioner fra OSMO er en letvægts balsam, der tilfører ekstrem volumen til håret. Conditioneren er specielt udviklet til at styrke og nære dehydrerede områder, så håret straks vil føles og se tykkere ud. Extreme Volume Conditioner er særlig velegnet til fint, fladt og livløst hår.

Extreme Volume Conditioner er beriget med panthenol og sojabønne-olie, der tilfører fugt til håret samt forebygger spaltede spidser. Derudover indeholder den plejende balsam ekstrakt af asiatiske ris, der regulerer olieproduktionen, så håret ikke tynges ned af overskydende fedt. Conditioneren er desuden fri for parabener.

FOR ET FYLDIGT LOOK

Drømmer du om fyldige lokker, er Extreme Volume Conditioner fra OSMO det perfekte valg for dig. Den lette balsam sørger for, at du efterlades med volumenfyldt hår, der er både silkeblødt, glansfuldt og medgørligt.

Påfør en passende mængde OSMO Extreme Volume Conditioner i nyvasket hår. Massér den plejende balsam godt ind i håret med fokus på længder og spidser. Lad conditioneren virke i 3-5 minutter, hvorefter der skylles med varmt vand. Vi anbefaler, at du anvender en volumengivende shampoo sammen med din balsam for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand OSMO
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: OSMO Extreme Volume Conditioner 1000 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.