MIDSEASON SALE: 30% på 15 brands - SHOP HER

OSMO Matte Clay Extreme 100 ml.

Om produktet

  • Lervoks med stærkt hold
  • Giver fuld kontrol i håret
  • For en fleksibel frisure
  • Tæmmer krus og småhår
  • Indeholder ikke parabener
- 18%

Special Price 8900

Normalpris i "butikkerne" 10900

(Fra 6540 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 8,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

LERVOKS MED STÆRKT HOLD

OSMO Matte Clay Extreme er en effektiv lervoks, der tilfører ekstremt stærkt men fleksibelt hold til frisuren. Hårvoksen giver fuld kontrol over håret uden at afstive, så det efterlades med en smidig styling samt en mat finish. Matte Clay Extreme tæmmer desuden krus og flyvske småhår for en velstylet look. Lervoksen er særligt velegnet i kort til medium langt hår og kan anvendes i alle hårtyper.

OSMO Matte Clay Extreme er baseret på en formel med naturlig carnauba-voks, der gør hårvoksen formbar og tilfører mathed til håret. Bentonit- og kaolin-ler virker ligeledes matterende på frisuren samt sikrer et kraftigt hold, mens castor-olie har en plejende samt blødgørende virkning på hårstråene. På OSMOs egen holdskala fra 1-6 har Matte Clay Extreme holdfaktor 6. Hårvoksen er desuden fri for parabener.

FOR ET HOLDBART LOOK

Vil du gerne skabe en holdbar frisure med et naturligt look, er OSMO Matte Clay Extreme det oplagte valg for dig. Lervoksen lader dig definere samt kontrollere dit hår, så du let kan skabe dit ønskede resultat. Du efterlades med en veldefineret frisure med en mat og stærk finish.

Dossér en passende mængde OSMO Matte Clay Extreme i håndfladerne, og varm hårvoksen godt op inden brug. Fordel efterfølgende lervoksen i fugtigt eller tørt, og skab dine ønskede frisure.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand OSMO
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Bedømmelser 1 anmeldelse(r)

Ikke stærkt hold
Købte den til min mand, som gerne vil have et hold i håret, der kan holde hans krøller nede. Valgte denne, fordi det skulle være en af dem med stærkest hold. Desværre fungerer den ikke som ønsket :(
Samlet vurdering
Bedømt af Sandra / (Indsendt den 10/08/2021)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: OSMO Matte Clay Extreme 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik