OSMO Silverising Violet Mask 100 ml.

Om produktet

  • Violet hårkur
  • Fjerner gule toner
  • Tilfører fugt og pleje
  • Velegnet til blondt hår
  • Fri for parabener
  • Giver et isblondt look

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 61%

Special Price 1900

Normalpris i "butikkerne" 4900

Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

VIOLET HÅRKUR TIL BLONDT HÅR

OSMO Silverising Violet Mask er en violet hårkur, der tilfører fugt og pleje til håret uden at skade hårfarven. Masken fjerner samtidig uønskede gule toner fra håret, så det efterlades køligt, blødt og glansfuldt. Silverising Violet Mask er velegnet til affarvet, hvidt, gråt eller blondt hår samt hår med blonde highlights.

Silverising Violet Mask er beriget med lilla farvepigmenter, der toner den blonde hårfarve. Derudover indeholder kuren hørfrø-, jojoba- og solsikkeolie, der tilfører fugt til håret, imens sojaproteiner virker styrkende. Aktive UV-filtre beskytter desuden hårfarven imod at falme. OSMO Silverising Violet Mask er fri for parabener.

FOR ET ISBLONDT LOOK

Ønsker du en mere kølig blond hårfarve, er Silverising Violet Mask fra OSMO den perfekte løsning for dig. Den violette silverkur neutraliserer gule og orange reflekser i dit hår, så du efterlades med en smuk, isblond hårfarve samt en silkeblød finish.

Påfør en passende mængde OSMO Silverising Violet Mask i nyvasket, håndklædetørt hår. Massér kuren godt ind i håret med fokus på længder og spidser. Fordel masken jævnt i håret, og lad den virke i 3-5 minutter. Hvis dit hår er ekstra skadet, så lad masken virke i 7-10 minutter mere, og tilfør eventuel varme til håret for at forstærke maskens virkning. Skyl derefter med varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en plejende balsam for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand OSMO
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: OSMO Silverising Violet Mask 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.