P20 10 Hour Sun Protection Lotion SPF20 100 ml.

Om produktet

  • Mellem solbeskyttelse
  • Faktor 20
  • Holder i op til 10 timer
  • Ultra vandfast
  • Uden parabener
  • Uden parfume og farvestoffer
  • Absorberer hurtigt

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 10%

Special Price 13500

Normalpris i "butikkerne" 15000

(Fra 11250 /stk)
Optjen 6,75 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mellem solbeskyttelse

10 Hour Sun Protection Lotion SPF20 fra P20 Riemann er en mellem solbeskyttelse, der beskytter mod solens UVA og UVB stråler i op til 10 timer med en faktor 20. Solcremen er ultra vandfast og bevarer 90% af sin beskyttelse efter badning. Solcremen er en transparent lotion, der trænger hurtigt ind uden at fedte på huden. Den er nem at påføre på huden og sikrer en jævn dækning, hvis den påføres i rigelige mængder. Cremen er desuden også nem at fordele på behårede områder, ligesom den er god at anvende under makeup.

10 Hour Sun Protection Lotion SPF20 fra P20 Riemann er baseret på en hurtigabsorberende formel med en let konsistens, der er nem at påføre jævnt på huden. Solcremen indeholder UV-filtre, der beskytter bredspektret mod både UVB og UVA stråler, hvor indholdet af Avobenzone giver maksimal beskyttelse mod UVA. 10 Hour Sun Protection Lotion SPF20 er desuden uden parfume, parabener og farvestoffer.

For den bedste beskyttelse

Drømmer du om optimal beskyttelse mod solen uden at blive solskoldet, så er 10 Hour Sun Protection Lotion SPF20 fra P20 Riemann det perfekte valg for dig. Solcremen sikrer dig en langtidsholdbar beskyttelse mod solen, der er ultra nem at påføre.

Påfør et jævnt lag P20 Riemann 10 Hour Sun Protection Lotion SPF20 på huden om morgenen, før du bevæger dig ud i solen. Solcremen skal fordeles på en ren og tør hud. Det anbefales ikke at anvende fugtighedscreme inden påføring, da solcremen derved ikke vil kunne absorberes og bindes fast i huden. Det er vigtigt at anvende den anbefalede mængde.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand P20
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: P20 10 Hour Sun Protection Lotion SPF20 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.