Panasonic ER 1512 K Professional Hårtrimmer

Om produktet

  • Letvægts hårtrimmer
  • Slidstærke blade
  • Afstandsregulering
  • Med seks afstandskamme
  • Klipper ned til 0,8 mm.
  • Praktisk batteri-display
  • Genoplades på 1 time
Spar 41%

Special Price 99400

Normalpris i "butikkerne" 169900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 49,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PROFESSIONEL HÅRTRIMMER

Panasonic ER 1512 K Professional er en professionel, trådløs trimmer, der hurtigt og effektivt klipper håret. Trimmerens specialudviklede, slidstærke blade griber præcist fat i håret og giver et flot resultat.

ER 1512 K Professional er udstyret med specialudviklede blade overtrukket med diamant-kulstof og titanium, der gør dem slidstærke og knivskarpe. Det praktiske batteri-display gør det nemt at se, hvornår trimmeren skal oplades. Med den indbyggede afstandsregulering og de seks vedlagte afstandskamme kan man desuden regulere hårlængden fra 0,8 mm til hele 15 mm. Pakken indeholder en ladestation med holder til afstandskammene samt strømforsyning og smøreolie til vedligeholdelse af klippesættet.

FÅ ET KNIVSKARPT LOOK

Vil du gerne have en præcis og skarp trimning, er ER 1512 K Professional fra Panasonic et musthave for dig. Den slidstærke hårtrimmer er nem samt effektiv at anvende og sikrer en flot finish i præcis den længde, du ønsker.

Indstil afstandsreguleringen, eller påfør den ønskede afstandskam, og trim håret med Panasonic ER 1512 K Professional. Rengør hårtrimmeren efter brug og påfør et par dråber smøreolie på bladene, tænd kort for maskinen for at fordele olien, og sæt efterfølgende trimmeren i ladestationen. Trimmeren skal kun lade i 1 time og har derefter 70 minutters batteritid.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ER 1512 K Professional Hårtrimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.