LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Panasonic ER-GB61- K503 Trimmer

Om produktet

  • Vandresistent trimmer
  • Med 3 afstandskamme
  • Til hår, skæg og krop
  • Fra 1 mm til 20 mm.
  • Rustfri og allergivenlige skær

Få en mail når varen kommer på lager igen

- 10%

Special Price 62900

Normalpris i "butikkerne" 69900

Optjen 31,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

3-1 TRIMMER

Panasonic ER-GB61- K503 er en professionel trimmer, der giver en effektiv og præcis klipning eller barbering. Trimmeren varierer let klippelængden med det smarte drejehjul, der gør det muligt at trimme håret i hele 39 forskellige længder. ER-GB61- K503 Trimmer kan anvendes til hår, skæg og krop.

ER-GB61- K503 er udstyret med skarpe og rustfri skær, der er allergivenlige og trimmer håret på en præcis 45˚ vinkel med stor nøjagtighed. Den indbyggede afstandsregulering fra justeres fra 1 mm og helt op til 20 mm. Der medfølger 3 ekstra afstandskamme, et til hår der trimmer fra 11 mm til 20 mm og et til skægget, der trimmer fra 1 mm til 10 mm. Den sidste afstandskam er 1,5 mm og er perfekt til at trimme følsomme områder, som armhulerne. Trimmeren gøres hurtigt og nemt rent under rindende vand. Trimmeren har et batteri med driftstid på 50 minutter. Pakken indeholder desuden en oplader, en praktisk rejsetaske samt en rensebørste og smøreolie til vedligeholdelse.

FOR EN EFFEKTIV TRIMING

Vil du gerne klippe dit hår og få et præcist og professionelt resultat, er ER-GB61- K503 fra Panasonic et musthave for dig. Den effektive trimmer gør det muligt at klippe selv længere hår eller skæg og få et flot, velsoigneret look.

Indstil afstandsreguleringen, eller påfør den ønskede afstandskam, og trim håret eller skægget med ER-GB61- K503 fra Panasonic. Efter trimningen børstes hårene væk med rensebørsten, og trimmerhovedet skylles under rindende vand. Rengør hårtrimmeren ved at fjerne bladet, dryp det med lidt smøreolie, og sæt det på trimmeren igen. Placer trimmeren i opladeren, hvor den kun skal lade i 1 time for en driftstid på hele 50 minutter.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ER-GB61- K503 Trimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.